Domů Profil prodejce KDYSI SVÍTIDLA
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Louny, ČR
  • 36 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 86
Aktivita: aktivní
Prodáno: 36
Registrace: 9.12.2018
Město: Louny
Stát: ČR

KDYSI SVÍTIDLA

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás na svém Fler profilu.

Jestli právě čtete tento text, tak Vás nejspíše zajímá, kdo jsem a co vlastně dělám, takže Vám o sobě něco povím. Úsměv

Jmenuji se Miroslav Doležal a žiji v Lounech, kde jsem se také před třiadvaceti lety narodil. Už od dětství mě bavilo vše okolo techniky a tak, když se náhodou nějaká z mých hraček rozbila, nebo přestala fungovat, hned jsem vzal šroubováčky a šel ji "opravovat". Moje záliba v technice přetrvala a rostla i následují roky, takže jsem se rozhodl vystudovat obor zaměřený na elektrotechniku a úspěšně ho vystudoval. Je to jednoduše něco, co mě baví a bude bavit celý život.

K nápadu shánět a renovovat stará svítidla jsem se dopracoval poté, co mě moji známí požádali o odbornou výměnu staré poškozené elektroinstalace u letitých svítidel, která chtěli použít ve svém nově zrekonstruovaném bytě a měli obavu o bezpečnost a správnou funkčnost mnoho desítek let staré elektroinstalace svítidel. Stará svítidla mě natolik uchvátila svým nezaměnitelným designem a kvalitou zpracovaní, že jsem se rozhodl, sehnat si nějaká i k sobě domů. Dlouhým a pečlivým hledáním toho správného svítidla do svého domu, jsem postupně objevoval krásu mnoha dalších těchto starých lustrů a lamp. Sehnat nějaké takovéto desítky let staré svítidlo v dobrém a plně funkčním stavu bylo ale téměř nemožné. Rozhodl jsem se tedy svítidla sám celkově zrenovovat k obrazu svému a tak později vznikla i má idea renovace svítidel pro další příznivce těchto dobou prověřených kousků historie. Od té doby ve své malé dílně v Lounech, časem zašlým a používáním poznamenaným lampičkám, lampám a lustrům navracím v největší možné míře jejich původní krásu a účel, ke kterému byly stvořeny.

V renovování starých a nefunkčních svítidel jsem našel práci, která mě naplňuje a to hned z několika důvodů. Spojuje se v ní to, co umím, s tím, co mě opravdu baví a dalším je neocenitelný pocit ze "záchrany" a znovuoživení dnes už nenahraditelného kusu designové historie.

Děkuji za zájem o moji práci a přeji Vám, ať v mojí nabídce, najdete to pravé svítidlo přesně pro Vás. Úsměv

 

Způsob dopravy
Zboží posílám pečlivě zabalené do měkké výstelky a kartonu, pomocí přepravní společnosti, nebo České pošty.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od KDYSI SVÍTIDLA

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--