Domů Profil prodejce Elke
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Česká Lípa, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 31
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 31.3.2012
Město: Česká Lípa
Stát: ČR

Elke

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vážení milovníci zvěře,

sobě pro radost, a také trochu z marnivosti, tvořím brože a jiné šperky z přírodní kůže a plstí.....pošívám je korálky a flitry. Jako dárky pro mé kamarádky měla tato zvěř úspěch, a tak zkouším štěstí i tady v kreativním světě Fler.

 

 

 

 

 

 

 

Každé zvířátko je originál, je celé vyráběné ručně a má své vlastní jméno. Do mojí zvířecí rodiny patří celá řada druhů, od zvěře domácí, přes exotickou po prehistorickou... zvlášť oblíbené mám medvědy a zajíce. Zvířátka často odrážejí náladu, kterou jsem měla při jejich tvoření.... Takže zde najdete melancholické pávy, pyšné myši i stydlivé chameleony...většinou jsou ale zvířátka veselá nebo spíš trochu bláznivá.

 

 

 

 

 

 

 

Každé zvířátko dostanete v originální dárkovém balení spolu s průkazem zvěře - kartičkou, na které je zaznamenáno jméno zvířátka i jeho charakterové vlastnosti nebo záliby....

 

 

 

 

 

 

 

Přidávám do svého zboží nový artikl, který mě právě začal moc a moc bavit....jsou to "Kokeshky"....Jedná se o variaci tradičních japonských panenek Kokeshi, které si lidé vzájemně rozdávají pro štěstí. Jedná se (jak jinak) o brože. Technika je stejná jako u zvěře, tedy šití a lepení. Kokeshky nosí radost a štěstí. Na rozdíl od zvěře, jejich pojmenování je na Vás...popř. jejich nositelkách.... každá je originál a má jiný specifický výraz...mnoho štěstí s Kokeshi.

Na Fleru teprve začínám, takže budu vděčná za Vaše postřehy, náměty a komentáře. Líbí se Vám styl a chtěli byste jiné zvíře, jinou barvu, další zvíře do páru? Ráda udělám cokoli dle Vašeho přání. Zboží posílám ihned po obdržení platby, lhůta jeden týden je maximální dodací lhůtou.

S pozdravem "zvěři zdar", Elke

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Elke

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--