Domů Profil prodejce PARAZIT team
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Městečko, ČR
  • 2871 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (778) 100%
Nadšenci: 3504
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2871
Registrace: 2.10.2009
Město: Městečko
Stát: ČR

PARAZIT team

/ Prodávající
Novinky
1095455
28.2.2024 V slevě za 250Kč posledních pár kousků Deafmessanger diářů na plánování originálních nápadů v roce 2024. A k tomu originální šperky od Jelení šperky, Minka, Stehlík design, Mi...

Nakrmte svého PARAZITA!

Zdravíme všechny příznivce alternativního originálního designu. Značka a umělecká skupina PARAZIT vznikla v roce 2004 v Praze jako prostředek k vyjádření vlastní osobnosti, smyslu pro humor a výtvarného cítění. Tvoříme originální českou a slovenskou módu a doplňky všeho druhu. Jsme tady pro všechny, kdo se dokáží hrdě postavit proti diktátu módy a hledají vlastní styl. Záleží nám na kvalitě, udržitelnosti a na životním prostředí. Jsme lokální, etický a k našim svrškům i jejich tvůrcům máme vřelý osobní vztah.

Jsme seskupení umělců a pojí nás přátelství, spolupráce a organizování různých projektů spojených s alternativní módou. Domluvili jsme se, že budeme vystupovat na Fleru pod společnou značkou PARAZIT team. 

Braasi je platforma pro vývoj a výrobu vybavení pro pohyb městem i krajinou, převážně na kole. Předměty každodenního užití jako městské batohy jsou inspirovány užitnou estetikou a jednoduchostí horolezeckého vybavení 80-tých let. Neobsahují nic navíc. Méně je více. Vývoj a výroba probíhá v omezených sériích ve vlastní dílně v Praze, převážně z materiálů vyrobených v ČR.

DeafMessAnger tvoří originální diáře, fotoalba, skicáky a pohlednice "z Prahy". Rád vzpomíná na to, jak mu jednou kamarádka řekla: "Tohle máš špatně napsaný - Made from Prague." "Ne, nemám", povídá – „ta pohlednice, co držíš v ruce je vyrobena z Prahy - z časopisu, který jsem našel pohozený na lavičce v Praze - je tudíž z Prahy."Spousta materiálu, který je použit pro vybavení vnitřku diářů pochází právě z ulice a blešáku. Na přední stranu pak hodím šablonu a nastříkám originální design.

Jelení šperky vznikly původně jako nevinný dárek k Vánocům roku 2004. Každý kus je originál, má své jméno, náhradní díly a je vyráběn výhradně ručně. Jelení šperky mají podobu broží, přívěsků, náušnic, čelenek, sponek, magnetů nebo vánočních ozdob, jelenem si můžete ozdobit tašky, žabky, šály, čepice…

Minka se soustředí převážně na porcelánový šperk. Co začalo jako pár prasátek na perlovém náhrdelníku, přerostlo do celého zvěřince porcelánových šperků. Bílý nebo barvený porcelán, dekorovaný zlatem či platinou. Prsteny, brože, náušnice, náhrdelníky…prostě, co kdo snese.

První originální porcelánové brože a produkty vznikli pod značkou _Mi_Product již v roce 2004. Každoročně se tato nabídka rozšiřuje o další nové a nové kousky designéra Petra Hůzu, které vám nesmějí uniknout. V Parazitu pro Vás žije i PorcelArt ala Stehlik design (designér Petr Stěhlík).

 

 

       

DÁMSKÉ VELIKOSTI/ LADY´S SIZES

           

SIZE:

36 38 40 42 44 46
OBVOD HRUDI /BREAST-cm 84 88 92 96 100 104
OBVOD PASU /WAIST-cm 66 70 74 78 82 86
OBVOD BOKŮ /HIPS-cm 90 94 98 102 106 110

 

Způsob dopravy
Doprava Českou poštou doporučeně nebo Zásilkovnou. Baleno do obálek a krabic s bublinkovou folií. Pojištěno. Ceny poštovného v ČR 79Kč (do 2kg). Ceny poštovného po Evropě dle váhy 99kč - 350Kč (nad 2kg). Na vyžádání obchodní balík, PPL nebo jiní dopravci. Po domluvě možné osobní předání v Parazit Fashion Shop, Karlova 25, Praha 1.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od PARAZIT team

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--