Domů Profil prodejce Fantastické úplety
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Prostějov, ČR
  • 36 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (20) 100%
Nadšenci: 226
Aktivita: aktivní
Prodáno: 36
Registrace: 2.3.2009
Město: Prostějov
Stát: ČR

Fantastické úplety

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Ivana, vždycky jsem si přála být Veselá, Šťastná nebo tak podobně, ale být Smiešková je určitě ze všeho nejlepší. Mým velkým koníčkem kromě četby (hlavně historické romány - Egypt) jsou ruční práce. Od háčkování, vyšívání, paličkování atp., jsem se propracovala k pletení, které je už roky mojí velkou vášní. Přiznám se, že moc nepletu ani krajkové ani plastické vzory, mojí specializací se staly vzory vyplétané. Nejdřív jsem pletla podle zahraničních časopisů, které se kdysi nesháněly právě nejlíp, postupem času jsem se propracovala k tvorbě vzorů vlastních. Protože mám tři dcery a ony i já se rády oblékáme, pořád je co vymýšlet, pokud možno něco, co ještě nikdo nemá, co nějakým způsobem charakterizuje nás nebo naše zájmy. Kde je to potřebné, danou tematiku si nejdřív nastuduji, např. čínské znaky, klikyháky z Pána prstenů, hieroglyfy atp. V této práci mi pomáhá to, že jsem řadu let navštěvovala výtvarný obor na ZUŠ (tehdy ještě LŠU) a vystudovala výtvarku i na pedagogické fakultě. Snad je na mých výtvorech vidět, že jsou vyráběny s láskou, je jim věnováno hodně času, tvořivosti a snad i fantazie.

Některé výtvory jsou přímo "na skladě", některé jsou na fotkách pro Vaši inspiraci a jsem schopná je vyrobit na objednávku (vzhledem k tomu, že jde o ruční práci, prosím o trochu trpělivosti). Samozřejmě je možné upravit velikost, barevnost atp., ke každému výrobku jsem podle přání schopná dodělat i doplněk - např.  pouzdro na mobil, pletenou kabelku, šál či ponožky. Také ráda obměňuji nějaký nápad a vytvořím tak obdobné oblečení pro sestry, matku a dceru, otce a syna atp.

Bydliště mám dvě, jedno na Slovensku, tam bydlím, pracuji, tvořím atp., druhé na Moravě, kam přibližně 1x za 3 týdny jezdím a odkud můžu bez potíží zasílat objednané zboží i do ČR (i účty mám dva).

 

 

PS: Dovoluji si Vás pozvat do mého obchůdku s razítky, naleznete mne pod názvem Fantastické razítkové úlety.

Způsob dopravy
Českou nebo Slovenskou poštou, podle velikosti objednaného zboží buď v bublinkové obálce nebo kartonové krabici, v případě nákupu více kusů balím vše najednou a za jedno poštovné. Zboží do SR (pokud je skladem) posílám ihned po obdržení platby na účet, do ČR přibližně 2x do měsíce - zákazníka upozorním dopředu na nejbližší možný termín (nebo pošlu podle přání i ze SR, ale za podstatně vyšší poštovné).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Fantastické úplety

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--