Domů Profil prodejce matcheva
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Roudné, ČR
  • 1345 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (160) 100%
Nadšenci: 227
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1345
Registrace: 22.7.2012
Město: Roudné
Stát: ČR

matcheva

/ Prodávající
Novinky
404447
7.7.2015 Od 10.7- 30.7. budu na dovolené, objednávky vyřídím proto později. Děkuji za pochopení. Eva

Všechny Vás vítám na svém profilu.

 

Jmenuji se Eva a nyní prvním rokem učím na základní škole na prvním stupni. Šperky jsem začala vyrábět pro zábavu během studia na vysoké škole. Kamarády moje tvorba zaujala a začala jsem své výtvory i prodávat. Postupně jsem se naučila nové techniky a získala další zkušenosti. Nejčastěji tvořím z různých korálků a komponent a fima. Pak jsem objevila také organzu, pruženku nebo budíková kolečka, ze kterých vyrábím originální a nikdy se neopakující výrobky. Také jsem začala pracovat s křišťálovou pryskyřicí.

Prohlédněte si mou nabídku a doufám, že Vás mé šperky také dokáží zaujmout. Pokud Vás zaujme nějaký šperk, ale nelíbí se Vám barevná kombinace, ozvěte se a jistě se domluvíme na výrobě šperku dle Vašich představ. Přeji hezké pokoukání a těším se na odezvu od Vás :)

Pokud jste příznivci naušnic z korálků, perliček a podobných komponent, pak se můžete podívat i do mého druhého obchůdku "matbeads", odkaz naleznete níže pod textem. V případě nákupu z obou obchůdků zároveň se platí jen jedno poštovné. Jelikož jsem začala pracovat na plný úvazek, prosím případně o pochopení, že nemusím mít každý den čas tvořit nebo dojít na poštu. Vždy se ale dále budu snažit každému vyhovět co nejlépe a jak bude v danou chvíli možné. Těším se na Vaši objednávku :)

 

Naušnice, hlavně jejich detaily, jsou křehké a nutné s nimi zacházet opatrně. Není dobré s naušnicemi spát, koupat se nebo sportovat. Nenechávejte je na přímém slunci.

Způsob dopravy
Zboží posílám Českou poštou, cena poštovného je podle velikosti objednávky. Podle velikosti používám buď obálku , bublinkovou obálku nebo balík. Platba probíhá předem na bankovní účet a zboží bude dodáno po připsání částky na účet. Nejčastěji odesílám zásilky začátkem týdne. Pokud se nedomluvíme jinak.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od matcheva

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--