Domů Profil prodejce Dolaď to
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Valašské Meziříčí, ČR
  • 754 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (102) 100%
Nadšenci: 237
Aktivita: aktivní
Prodáno: 754
Registrace: 29.7.2012
Město: Valašské Meziříčí
Stát: ČR

Dolaď to

/ Prodávající
Novinky
1063754
23.6.2023 Nové náramky jsou v nabídce a další budou následovat. Hezké léto všem :)

Příjemný den (či noc) všem, kdo přišli nakouknout do mého obchůdku.

Jmenuji se Jana a už jako dítě jsem navlékala korálky....NENE, kecám . Jako dítě mě bavilo úplně něco jiného, jako třeba stavět bunkry, lozit po stromech (a padat z nich - au!), hrát na indiány (nikdy jsem nebyla Vinnetou) nebo mušketýry (vždycky jsem byla Porthos), na schovku v kukuřici, krást sousedům hrášek, nosit domů havěť, kterou jsem buď chtěla zachraňovat nebo zkoumat. Takhle mi uschlo několik zakuklených housenek (původně moc krásných) a šneků, během pár dnů se mi ze dvou bílých myšiček stalo asi třicet bílých myšiček a všichni zranění ptáčci museli být vráceni do přírody, protože jsem brečela, že mi umřou. 

První zkušenost s korálkama jsem udělala jako asi třináctiletá, kdy jsem si z kapesného koupila pytel různých korálků, zřejmě na korálkový závěs. Se sestrou jsme se v nich probíraly až jsme našly tu největší kouli a sestra ji vyhodila z okna (bydleli jsme tehdy v 7. patře panelového domu) s tím, že kdo ji najde, vyhrává. Vyrazila jsem jako první a v předsíni jsem se přerazila o plechový kýbl plný vody, protože mamka akorát myla podlahu. Sestra moudře zůstala v pozadí . Kouli už jsme nenašly, kam se časem podělo zbylé kilo korálků, nevím, ale prohlubeň v holenní kosti mám dodnes .

Později, to už chodící na zábavy a diskotéky, jsem si v touze stylově se ozdobit, navlékla z toho nejtitěrnějšího rokajlu asi kilometrovou šňůru, omotávala jsem si s ní ruku od zápěstí až po loket, ale jednou se mi zachtělo mít bohatý náhrdelník. Tak jsem se do toho zaplantala, že jsem šňůru musela rozstříhat, jinak hrozilo uškrcení (a pozdní příchod nevím už, kam) . Tak jsem šla bez náhrdelníku a rokajl skončil ve vysavači.

Takže vlastně nevím, kde se to ve mě vzalo . Ale baví mě vyrábět něco hezkého, co udělá někomu radost, ozdobí nebo doplní tričko, šaty, svetřík... Odpočinu si, srovnám myšlenky a snad potěším oko nakukující do mého obchůdku.

Jestli se Vám cokoliv zalíbí, ale NĚCO by mohlo být nějak jinak, napište, roztrhnu se vejpůl, abych vyhověla a potěšila .

 

Děkuji Vám za čas, který u mě strávíte, za srdíčka i milé komentáře a přeji jen příjemné a pohodové dny. Jana P

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou poštou nejpozději do tří pracovních dnů po obdržení peněz na účet. Bižu v bublinkové obálce, pletené a háčkované výrobky zabalené v nepromokavém obalu, organzové a tylové věcičky ještě uložím do jednoduché krabičky, aby se nepomuchlaly :). Poštovné je nastaveno za doporučenou zásilku, ale je možné se domluvit vnitřní poštou i na obyčejném poštovném.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dolaď to

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--