Domů Profil prodejce Umělecký kovář
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Nový Hrozenkov, ČR
  • 4441 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (322) 100%
Nadšenci: 1065
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4441
Registrace: 1.8.2012
Město: Nový Hrozenkov
Stát: ČR

Umělecký kovář

/ Prodávající
Novinky
927114
20.1.2021 VELKÉ MNOŽSTVÍ NOVINEK!
Dohnal jsem rest za poslední roky a doplnil nabídku o kované praktičnosti, které jste si ode mě přáli, ale nebyli v nabídce. Třeba je to právě to, co jste hledali. Háčky, věšáky, konzole, stojany... Váš kovář Josef Klaban

 

Jmenuji se Josef Klaban a jsem vystudovaný umělecký kovář. Kovářství je nejen mým koníčkem, ale po více jak 10 let i každodenní prací. Podívejte se na naše fler video. Je tomu už nějaký čas od natáčení, ale přiblíží vám prostředí, kde předměty vznikají.

 

image

 

Vítejte v mé virtuální galerii
Zrozeno v ohni

Mám rád čístý design a funkčnost, což jde vidět i na mých produktech. Nepracuji s polotovary, nekopíruji. Vše vytvářím tak, aby bylo co nejpříjemnější k užívání a dělalo radost po více generací. Forma následuje funkci.

 

 image

Úpravy na míru
Aby detail tvořil celek

Předměty v nabídce objednávejte tak jak jsou vyobrazeny nebo je přizpůsobuji vašim podmínkám a stylu (jiné rozměry, povrchová úprava).

Něco hledáte a v mé nabídce chybí? Napište mi do zpráv zde na fleru. Většina předmětů vznikla právě z přání a potřeb zákazníků.

 

 

Děkuji za podporu černého řemesla,

váš osobní umělecký kovář,

Josef Klaban 

 

 

image

 

Zde na fleru si můžete prohlédnout i dřevěnou práci mého otce, který zde vystupuje jako truhlarstviKlaban. V nabídce má ručně strouhané misky nebo stoličky.

 

 

 

 

© Josef Klaban 2021

Licence Creative Commons

Uvedená práce (dílo), jejímž autorem je Josef Klaban, podléhá licenci Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International .

Pro vysvětlení: Dovoluji dílo šířit pouze za podmínek, které určuje licence. Uvedete autora, název díla, url odkaz  na dílo a na podmínky licence, nebudete užívat komerčně a dále nebudete dílo zpracovávat.

Kované doplňky do interiéru

Interiér každého z nás je svým způsobem i vizitka nás samotných. Jací jsme a co se nám líbí. 

V mém portfoliu bytových doplňků převažují kované předměty praktické. Ať už jsou to háčky, věšáky, kované hambálky nebo krbové nářadí. Často jako vybavení do chalup, chaloupek a dřevěnic. Přirozeně je mi blízké tvarosloví Beskyd a Valašska.

 

Exteriér v kovu

Tak jako ženu zdobí šperky, kování zdobí dům...

Kování v exteriéru často zaujímá větší prostor. Patří mezi ně kované brány, ploty, zábradlí, mříže venkovní krby, přenosné grily a mezi menšími kované doplňky na dveře jako jsou kliky nebo panty

Ve větších realizacích, kdy se kovový prvek stává součástí architektury, vycházím při návrzích ze samotného okolí i budovy samotné. Větší kované realizace jsou vytvářeny nejen pro nás, ale i pro další generace. Proto cítím zodpovědnost, aby byly nadčasové a kvalitně zpracované.

 

Kvalitní dárky na celý život

Jak se říká, "květinou ženu neuhodíš" a u kovaných to platí dvojnásob. 

Kované růže jsou tradicí snad každého uměleckého kováře. Přesto od každého kováře je jiná. Já se například nesnažím o absolutní podobu s růží. Nevytvářím kopii reality. Naopak se ji snažím posunout dál. Zvýraznit geometrickou formu a ostrost těchto jemných květin.

Kromě růží mám v nabídce i další drobnosti, které jistě potěší: otvíráky na pivo, víno, svícny...  

 

 

 

 

 

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Umělecký kovář

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--