Domů Profil prodejce Neoralova
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Mohelnice, ČR
  • 103 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (9) 100%
Nadšenci: 402
Aktivita: aktivní
Prodáno: 103
Registrace: 18.9.2012
Město: Mohelnice
Stát: ČR

Neoralova

/ Prodávající
Novinky
857618
12.1.2020 ❤️ Srdečně Vás zvu na výstavu svých krojovaných panenek v městské knihovně Úsov ve dnech 20. - 31. ledna 2020.

Hezký den,

jmenuji se Iveta Neoralová a již více jak 10 let se zabývám tvorbou miniatur českých a moravských krojů na panenky.

V minulosti jsem pracovala přes 15 let jako krejčí a nyní se této činnosti věnuji v rámci výpomoci své dceři Kateřině s naší rodinnou oděvní značkou Laroen

Ke každé krojované panence, kterou vytvářím, přistupuji jako k jedinečnému kusu, snažím se jí vtisknout osobitost. V poslední době dělám také pánské panenky do páru k jejich krojovaným družkám, a to jak v kostýmech svatebních, tak i všedních. Panenky sbírám a jejich velikosti se pohybují od 42 cm do 75 cm.

V současnosti panenky vyrábím pouze na zakázku. Na jejich tvorbu potřebuji většinou cca 2 měcíce. Ty menší oděné v jednodušších krojích mohu dokončit za měsíc, ale na ty vysoké v krojích honosnějších potřebuji až 3 měsíce. 

Většinu mé sbírky tvoří panenky v moravských lidových krojích, ale sbírka obsahuje i několik krojů českých a slezských. Jak mnozí z vás vědí, obsáhnout už jen ty moravské je pro mne velká výzva. Časem bych ale chtěla sbírku obohatit o větší množství českých krojů a o některé kroje zahraniční.

Máte-li přání jakéhokoli jiného kroje (jiné dědiny nebo oblasti), který třeba v mé nabídce nenajdete, nebojte se mne oslovit. Oslovte mne však spíše dříve než později, protože tato práce je zatím pouze mým koníčkem a organizace času a stíhání více zakázek najednou pro mne může být složitá. :-)

Všechny výrobky z mojí dílny pochází z nekuřáckého prostředí a zároveň z prostředí bez zvířecích alergenů.

 

Napsali o mě ve flermagu

 

Způsob dopravy
způsob dopravy: česká pošta ,způsob balného (dle charakteru zboží): bublinková folie, noviny, krabice, papír, molitan...
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Neoralova

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--