Domů Profil prodejce Zdezu1
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Nezamyslice, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 11
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 29.3.2009
Město: Nezamyslice
Stát: ČR

Zdezu1

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Zuzana a baví mě spousta ručních prací, např. velmi ráda šiji oblečení pro sebe i své blízské, maluji olejovými barvami květinové hrnce. Dříve tj. cca před 10 až 15 lety jsem ráda pletla a vyšívala, ručně malovala kraslice, vyráběla vánoční ozdoby, byla by toho celá řada, co jsem vyzkoušela a čím jsem se bavila.

Časem vás seznámím se svými vlastnoručními výrobky. Dnes 11.5.2009 nastal ten čas :-). Představuji vám svůj první výrobek. Šitý polštářek, hračku pejska pro děti. Postupně budu přidávat i další, např. želvu, velblouda, slona a další. Máte se na co těšit. A dále se pokusím potěšit milovnice broží, které jsou ručně malované olejovými barvami. Vrací se spousta věcí v modě, proč by se neměly vrátit i tyto ručně malované brože:-).

Nyní jsem se rozhodla na FLER zaregistrovat kvůli své 77-leté babičce, která ráda vyšívá a háčkuje. Babička má mnoho deček uháčkovaných a vyšitých, a požádala mě, zda bych ji její práci zkusila nabídnout a prodat. Pokud se Vám budou líbit práce mé babičky, budu moc ráda a ještě s větší radostí jí budu Vaše vzkazy vyřizovat. Pokud by jste měli zájem o dečku v jiné velikosti nebo v jiném barevném provedení, tak není problém vyrobit na přání.

Tak to je něco málo o mně a mé šikovné babičce. 

Způsob dopravy
Doporučeně poštou
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Zdezu1

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--