Domů Profil prodejce Cingrlata
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • pošta Viničné Šumice, ČR
  • 5785 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1139) 100%
Nadšenci: 2738
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5785
Registrace: 30.3.2009
Město: pošta Viničné Šumice
Stát: ČR

Cingrlata

/ Prodávající
Novinky
851410
8.12.2019 Milí, pro letošek máme vystavené poslední novinky. Přejeme Vám poklidný advent a krásné těšení na Vánoce.
Jana a David ♥

"Cink...."

Vítáme všechny, kdo jste otevřeli dveře a nakoukli do našeho krámku.

Vítáme především hravé jedince, které nalákaly čumáčky myšek ve výloze.

Vítáme i osoby seriózní, hledající dárek pro dítě či dospělého hračičku.

Najdete u nás šité hračky a doplňky.

Najdete u nás maličké skřítky,buclaté ovečky i nohaté myšky.

Najdete u nás zavazadla, nosítka a udělátka ušitá pro rozmanité potřeby dětí.

Vše jsme vyvinuli nejprve pro potřeby našich tří potomků.

Vše  nám děti  s vervou odzkoušely v plném zatížení.

Vše nám zkritizovaly a často přinutily vylepšit.

Vše jsme ušili s pečlivostí a důrazem na kvalitu.

Vše dále vyvíjíme, upravujeme a zdokonalujeme...

A vše je teď k dispozici pro Vás. K okouknutí. Ke kochání. K zakoupení.

Děkujeme za návštěvu a přijďte zase.

Jana a David Kročovi alias Cingrlata

 

PS:

Ovečky, skřítci, ani kdokoli jiný u nás nekouří.

Ani zvířecí alergeny na našem zboží nenajdete, protože všechna zvířátka, co jsou uvnitř domu, jdou vyprat v pračce a ta z venku se ke zboží nedostanou.

 

PPS: Oslavujeme!

Titulní fotka naší

Andělské skřítkulky zvítězila

v Amazonské fotosoutěži          Byli jsme i v tisku:

                                                 Praktická žena 5/2012

 Článek o Cingrlatach v Magu

image


 

Cingrlata: myši a myšáci s celou výbavičkou

Bavlnění hlodavci od Cingrlat nemusí mít strach, že by jim byla někdy zima. Kromě trenýrek, zástěrek, šatiček nebo kalhot jim totiž jejich chovatelé můžou pořídit i postýlku s peřinkou nebo spacáček.

Rodinná značka Cingrlata sice nabízí i pastelkovníky, obaly na knihy, peněženky nebo kapsáře, ale myšky se prostě povedly. Když si je na Fleru prohlédnete, nebudete vědět, kterou vybrat – a úplně při tom zapomenete, že vašim dětem je už osmnáct. A když konečně vyberete myš, nastává další zádrhel. Jaký šáteček? Jakou pelerínku? Spacáček s hvězdičkou, nebo obláčkem? Cingrlatí myší národ totiž vyvolává závislost.

image

Kupují vaše myši jenom dospělí dětem?
Nejčastěji opravdu putují k dětem školkového věku, ale hodně z nich nám zůstává věrných, i když pak povyrostou. Začíná to nákupem první myšky a pak malý chovatel dostává k dalším narozeninám, svátku nebo Vánocům nové kousky výbavy pro myšího kamaráda nebo pro sebe pastelkovník.

Tak to už musíte spoustu zákazníků důvěrně znát.
Známe. Tak jako je pro některé z nich značka Cingrlata srdeční záležitostí, tak zase oni pro nás dávno překročili hranici zákaznické škatulky. Upřímně nás baví a těší střípky příběhů, které někdy nakupující zmiňují. A nejvíc ty spiklenecké. Třeba jeden pán objednal pro manželku ke stříbrné svatbě skřítka s láskyplným vzkazem v kapsičce. Nebo jedna maminka objednala partičku myšek pro výlet s dětmi. Zorganizovala to tak, aby děti mohly „náhodou“ ty myšky najít, jak kempují ve spacáčcích u pařezu v lese. Nejspíš se jí to moc hezky vydařilo, protože dorazily další objednávky se stejným příběhem, možná od kamarádů těch dětí.

image

image

Kdo myšky vymyslel?
První z nich maminka Jana ušila naší prostřední holčičce, která nad novým tričkem s obrázkem myšky se zjevným smutkem hlásila: „Já myslela, že bude ta myška tanečnice hrací...“ Tak aby měla myšku nejen na obrázku, ale i na hraní, vznikla Adéla. Šijeme ji už přes pět let a má přes sto padesát variant sourozenců.
Brzy jsme také začali řešit, v čem budou myšky spát, co si převléknou a že by měla přijít na svět i nějaká myší miminka. Záležitost, která začala spíš jako hra, stále hravě pokračuje, ale zdrojem inspirace se kromě našich dětí už stali taky malí zákazníci. Naše děti ovšem zůstávají nejlepším testovacím oddělením. Jakmile jim dáme jakoukoli hračku do ruky, nastává jí běžný intenzivní provoz.

image

Co se při něm řeší?
Můžeme třeba v praxi vidět, jestli je zapínání u kabelky vyřešeno tak, aby si s ním opravdu poradily i dětské prstíky. Vymýšlíme, jak umístit suchý zip, aby při malování na pastelkovníku nevytahoval očka rukávům svetru, nebo o kolik méně vycpat myšce nožky, aby lépe seděla. Taky je třeba zjistit, jak silné přetahování vydrží ovečka při sourozenecké rvačce a jak vypadají naše výrobky po prvním, druhém a třicátém praní. Taky jak vypadají, když zmoknou, když je okouše pes, když je někdo přivře do dveří auta, když napůl vypadlé z kočárku drhnou celou vycházku uchem o trávu, o kolik vyblednou po pár měsících za sklem auta a o kolik zešednou po několika skautských táborech. Zažívají prostě to, co se zřejmě s nimi bude dít i u našich zákazníků. Všechny zkušenosti se nám hodí při výběru nových materiálů, úpravách střihů a hlavně při opouštění cest, které se neosvědčily.

Myšky jsou asi váš firemní hit, i když šijete i jiné věci.
Nejdéle máme v nabídce pastelkovníky a nahřívací ovečky, ale co do množství, variant i pestrosti doplňků jednoznačně vítězí myšky.

image

Z čeho své výrobky děláte?
Kromě malého množství dřevěných a kovových komponentů je všechno, co u Cingrlat najdete, z textilu. Bavlněné plátno, bavlněný úplet a k tomu tu a tam jiný měkký textilní materiál na doplnění. Vlastně i když sáhneme po jiném materiálu, jako je dřevo nebo kov, opět jím jen doplňujeme textil. S ním to prostě umíme nejlíp.

Kdo patří do Cingrlat?
Cingrlata jsme všichni, celá rodina, ačkoli nejvíc za značkou stojíme my dva, rodiče. David řeší obchodní stránku firmy, komunikaci se zákazníky, technické nezbytnosti a práci na dřevěných součástech sortimentu. Jana vymýšlí, šije, fotí, komanduje a plánuje. Děti se přirozeně v dílně ochomýtnou, někdy pomáhají i balit objednávky. Pokud v balíčku od nás najdete rovnou několik vizitek a větší množství drobných dárků, pak se na balení určitě podílelo některé z dětí. Potomci ale mají největší podíl na Cingrlatech před a po započetí výroby. Přicházejí s nápady a představami, které se občas podaří zrealizovat, a když se osvědčí, putují i k zákazníkům. A jak jsme řekli, každý prototyp prochází jejich testováním a kritikou.

Jak jste se vypořádali s přechodem z výroby „pro zábavu“ v profesionální podnikání?
Vlastně ještě pořád je pro nás cingrlatí výroba koníček, i když ve velikosti pořádného valacha. David zůstává i ve svém technicky zaměřeném zaměstnání, protože rodinná situace ještě nedozrála do stavu, kdy by nás jenom šití mohlo obstojně uživit. Už víckrát jsme byli na rozcestí, jestli se do podnikání pustit opravdu ve velkém, nebo nechat Cingrlata růst pomaloučku tempem, jaké přinese život. Druhá, poklidnější varianta prozatím vyhrává. Díky přistoupení na pomalejší, přirozený vývoj se ale víc než na obchodní cíle zaměřujeme na nové nápady a směry výroby. Už dlouho koketujeme třeba s myšlenkou obohatit sortiment o dětské oblečení. Prozatím postupně vybíráme vhodné dodavatele materiálů, zkoušíme varianty střihů, ladíme, testujeme, kriticky zavrhujeme neosvědčené a rozmýšlíme, jestli se touto cestou opravdu vydávat. A Jana by ráda nechala na svět vyklubat více maličkých skřítků, jejichž výrobu teď na dlouhý čas odložila k ledu.

Myšky jsou tak krásné, že jejich výroba musí být jenom zábava, ne? Sotva si představit něco problematického.
Krásné jsou, ale něco obtížného by se našlo. Když pomineme bolavá záda a namožená zápěstí, jsou pro nás nejnáročnější „období hromad“. V nich se kvůli nenaplánovatelným událostem ve firmě i v rodině nahromadí termíny a práce pak probíhá přerušovaná jen několika málo hodinami spánku a na úkor normálního rodinného rytmu. V takových chvílích nám náš koníček umí dupnout na nohu.

Umíte si představit, že děláte něco jiného?
To si určitě představit dovedeme, ale něco podstatného by nám scházelo. Možnost realizovat hravé nápady, obklopit se barvami, látkami, světem dětí, hraček a fantazie... Přišli bychom o bezprostřední reakce od zákazníků, které jsou často plné radosti a nakopnou nás víc než hrnek kafe. Těžko odhadovat, jak se bude cesta Cingrlat vyvíjet, ale teď jsou naší součástí, a proto si je dál hodláme opečovávat a hýčkat.

image 

Připravila: Helena Görnerová, Fler.cz
Foto: Cingrlata

Způsob dopravy
Zboží obvykle odesíláme 2x-3x týdně doporučeným balíčkem České Pošty. Nově také zasíláme naše zboží také zákazníkům na Slovensko.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Cingrlata

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--