Domů Profil prodejce Šťastná koala
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Zbizuby, ČR
  • 1758 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (509) 100%
Nadšenci: 1095
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1758
Registrace: 2.2.2013
Město: Zbizuby
Stát: ČR
Důležitá informace: Milí zákazníci, ráda pro Vás vytvořím šperk nebo ladící kolekci šperků na přání (náramek, náušničky, prstýnek či náhrdelník).

Šťastná koala

/ Prodávající
Novinky
692894
25.1.2018 SLEVA 30 % na veškeré zboží (náramky, náušničky a náhrdelníky) - vše je ihned dostupné. Zobrazené ceny jsou již po slevě.

Vážení a milí,

Vítejte v obchůdku, který vznikl především pro radost a potěšení z hezkých věcí. V nabídce naleznete náramky Pěti elementů. Šperky jsou laděny v podmanivých barevných kompozicích, vytvářeny z ručně vinutých skleněných perel a doplněné kovovými korálky a přívěsky. Další typ náramků je tvořen z kůže, konopné šňůrky a skleněných a přírodních korálků.

Používám pouze kvalitní skleněné ručně vinuté perly s jednolitým středem, které se vyznačují dlouhou životností. Kovové nýty k přívěskům jsou rhodiované, nýty k náušnicím postříbřené není-li uvedeno jinak. V žádném případě nepoužívám plastové korálky a jiné náhražky.

Elegantní náramky i náušničky z vinutých perel jsou vhodné do práce, do města, na rande i pracovní schůzku. Zazáříte v nich na party, na promoci, v divadle i na jiných slavnostních příležitostech. Tyto šperky podtrhnou Vaši osobnost a skvěle doplní Váš outfit.

Přeji Vám potěšení ze šperků a děkuji za návštěvu.

 

 

NÁRAMKY PĚTI ELEMENTŮ

Šperky jsou komponovány v pěti kategoriích. Odpovídají pěti elementům, označovaných různě také jako pět prvků, pět vět či pět kroků. Jsou to: dřevo, oheň, země, kov a voda. Učení o nich je základem tradiční čínské medicíny, běžně se s nimi setkáme v učení feng-šuej, ve vojenské strategii, bojových umění a v čínské astrologii.

Původně existovaly čtyři tzv. živly – oheň, vzduch, voda a země, které znala starověká filosofie a používali je alchymisté k vysvětlení přírodních jevů. Někteří řečtí filosofové a  především národy východní Asie používali ještě pátý element. V čínském učení představuje strom neboli dřevo, a vzduch nahrazuje kov.

 
UPOZORNĚNÍ
Prosím nekopírujte vystavené zboží, barevné kombinace či virtuální obaly. Buďte kreativní :-)
Vystavená díla podléhají licenci Creative Commons.
 

Šperky připomínají dobu, kdy se začaly vyrábět první ručně vinuté skleněné perly. Od 10. století vytvářeli první vinutky ve svých dílnách skláři na ostrově Murano, jeden z ostrovů Benátek.

Současná nabídka zahrnuje pět základních kolekcí:

 

Murano a Piccolo

  • Náramky klasické s vinutými perlami po celém obvodu zápěstí. Můžete si vybrat z barevných kompozic, některé připomínají známé květiny, jiné jsou laděny jako legendární příběhy ze starého světa. Tyto šperky naleznete v kolekci Murano.

  • Ve stejných barevných tónech si můžete vybrat odlehčené verze těchto náramků v kolekci Piccolo.

 

Antique Line

  • Krásné, osobité, elegantní a hravé šperky z této kolekce nehýří barvami, zato kladou důraz na detail a krásný reliéf kovových korálků. Jejich důmyslné rozmístění na řetízku dává vyniknout zajímavým tvarům. Kovové korálky jsou doplněné vinutými perlami nebo korálky s kamínky.

 

Chic - Black & Colour 

  • Stylová kolekce Chic je v černo-barevných tónech. Ideální doplněk pro vaši maturitu, promoci, divadelní představení, party a jiné slavnostní chvíle, ale i všední den.

 Etno & Wrap

  • Kolekce dámských etno náramků z keramických, hliněných a skleněných korálků navlečených na semišových šňůrkách. Dalším typem jsou jemné náramky z konopných šňůrek a s navlečenými skleněnými korálky. Na zápěstí se náramky navijí ve čtyřech otočkách. 

 

Ornament

  •  Kolekce náramků v provedení kůže & vinuté perly

Korálky a vinuté perly

Hlavní komponentou, jsou skleněné ručně vinuté perly v rozmanitých barevných odstínech a vzorech. Používám především perly v luxusním provedení s jednolitým středem, které se vyznačují dlouhou životností. Ze skleněných korálků používám též kočičí oči nebo efektní broušené krystaly. Kovové korálky jsou postříbřené, ze starostříbra, z obecného bižuterního kovu v barvě platiny nebo stříbra, s barevnými kamínky a štrasovými kameny.

Řetízky

Korálky jsou navlečeny na kovový řetízek s bezpečnostním zacvakávacím uzávěrem. Jen výjimečně (na vyžádání) používám řetízek z bižuterního kovu na karabinku – takové řetízky se bohužel obtížně zapínají. Mým cílem je nejen šperkem ozdobit, ale zajistit i snadnou manipulaci bez další „pomocné ruky“.

Jak pečovat o šperk

Informace o tom, jak pečovat o šperk, aby Vám vydržel a mohla jste se s ním dlouho těšit, jsou samozřejmostí a jsou přikládány ke každému výrobku. 

Milujete-li sklo, barvy, originalitu a to vše sladěné tak, že konečný výtvor nelze přehlédnout, pak nahlédněte k LucieHŠ. Její nezaměnitelný rukopis je ukryt v každém kousku skla, v každém anděli a nově také v sérii "Květobraní" a v léčivých květinových obrázcích.

květ gerbery - LucieHŠ
 
 
Způsob dopravy
Zboží zasíláme na Slovensko. Je zabaleno s láskou a péčí. Chráněno malými i velkými bublinkami a vloženo do polstrované obálky nebo papírové krabičky. Je zasíláno jako doporučená zásilka Českou poštou. Zboží odesílám nejpozději do dvou dnů po připsání částky na účet. Omlouvám se, ale zboží na dobírku nezasíláme.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Šťastná koala

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--