Domů Profil prodejce tmarcela
Marcela STUDENÍKOVÁ TABÁČKOVÁ
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • VSETÍN, ČR
  • 1181 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (496) 100%
Nadšenci: 3506
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1181
Registrace: 27.4.2009
Město: VSETÍN
Stát: ČR

tmarcela

/ Prodávající
Novinky
831790
19.9.2019 Něco málo novinek... velké tašky i ledvinky: https://www.fler.cz/shop/...

Jsem...
Marcela.
Blíženec.
Nekonečný plánovač a snílek.

Oděvní návrhářka a diplomovaný specialista v oboru textilní výtvarník (obor tisk, tkaní a krajka). Během studií jsem se zúčastnila drobných "fashion" soutěží, v roce 2006 jsem šila večerní šaty pro jednu z finalistek Miss České republiky a v letech 2014 a 2015 jsem byla součástí módních přehlídek.

Chvíli jsem byla návrhářka v kuchyňském studiu, střihačka ve firmě s dámskou konfekcí a konstruktérka střihů ve firmě s "volnočasovou" módou.
Teď jsem hlavně maminka dvou princezen (Klárka 2009/08 a Agátka 2012/05) a malého prince (Davídek 2015/04).

Od jara 2010 se věnuji šití kabelek a tašek a od podzimu 2015 jsem přidala i drobnosti pro děti i dospělé.

Všechna zaměstnání jsem dělala ráda a svým způsobem mě ovlivnila pro mou soukromou tvorbu. Teď je mou prací dělat radost vám…

Blog ze života jedné třicátnice z malého města, která je, mimo jiné, návrhářka tvořící pod značkou  najdete na facebooku. Každé pondělí článek o tom, co se mě týká, co jsem vytvořila nebo co je u nás nového.

 **********************************************************
TOPlist

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Jak to tenkrát bylo?
Mé kabelky a tašky jsou v ulicích k vidění už od jara 2010. Za značkou stojím já - česká oděvní návrhářka. Sem tam se přidají ruce mé šikovné maminky (při šití), ruce mého šikovného muže (když je třeba donést balíky na poštu) a fantazie našich dětí.

Vlastně ten návrat k šicímu stroji začal už o rok dříve, když jsem byla na mateřské s první dcerou. Potřebovala jsem vyplnit čas mezi jejím spaním a krmením a tak jsem po delší době oprášila šicí stroje a od té doby jedou téměř denně.

Prvním impulzem pro tuto tvorbu ale byla návštěva kamenného obchodu s handmade tvorbou v Olomouci, kde jsem si mohla z blízka prohlédnout výrobky jiných tvůrců... Kvalita nabízeného šitého zboží mě natolik zklamala, že jsem si dala "předsevzetí", že v tomto oboru budu lepší!

 

Proč kupovat mé kabelky?
- kvalita vítězí nad kvantitou
- jde o malosériovou a zakázkovou výrobu
- čalounické koženky od evropských dodavatelů jsou příjemné na omak (pomalu upouštím od levných plastových variant)
- podšívka z české bavlny v mnoha odstínech; navíc pevná, lehce pratelná, se spoustou přihrádek
- kabelky/tašky s bavlněnou látkou na čelní straně jsou automaticky impregnovány (běžně dostupnou impregnací)
- pokud si nevyberete z mé nabídky, je možné upravit kabelku přímo Vám na míru (ať jde o rozměr, tvar, barvu či materiál)

 

Nabízím nejen kabelky a tašky na každodenní nošení, ale také psaníčka (ať už na ples či k plážovým šatům), kosmetické kabelky nebo mini organizéry.

Když jsem se v patnácti rozhodovala, kam půjdu na střední, oděvní průmyslovka byla jasná volba. Už jako malá jsem se motala kolem mamky, když šila a pletla… Ale nikdy jsem se nezapojila nějak výrazně. Spíš jsem byla pozorovatel. Až v těch patnácti letech jsem si řekla, že "to" je vlastně ono.

 

Cesta k vlastnímu tvoření byla ale docela dlouhá… Čtyři roky na střední, pak další tři na VOŠ textilní v Brně a nakonec práce s různým zaměřením. Ale i tam jsem tvořila - ať už návrhy kuchyňských linek, na střihárně anebo přímo střihy.
Po několika přehlídkách, šatech pro finalistku Miss České republiky a letech v práci přišla mateřská a velký návrat ke strojům. Nejdřív drobnosti pro dceru a po návštěvě Olomouce jsem se pustila do kabelek.
Každý prodaný kousek mě hnal dál. Naučila jsem se střihy pečlivě vypracovávat, naučila jsem se pracovat s koženkou ale také propracovat každý detail. Spousta barevných kombinací vznikla na základě přání zákaznic.

 

Nešiji ve velkém množství a nebaví mě klasická sériová výroba. Kvalita u mě vítězí nad kvantitou. Miluju originály a chci svým zákaznicím dopřát pocit jedinečnosti. I na první pohled dvě stejné tašky jsou při podrobnějším prozkoumání každá trošku jiná (ať jde o ozdobné prošití, tvar jezdce nebo barva podšívky).
Oblečení už je opravdu co kus to originál vytvořený na přání zákaznice (popř. zákazníka). Akorát menší věci (čepice, nákrčníky, oblečky na děti do tří let) vytvářím i opakovaně. Pro výrobu oblečení pro nejmenší používám materiály, které splňují certifikaci pro děti do tří let.

 

A nakonec… Výrobky se mi rodí pod rukama v domácím prostředí (- v pracovně, takže žádný kuchyňský stůl :) a s radostí. Pokud se vám moje práce líbí, neváhejte a napište mi. Moc ráda vám ušiji něco, co vám či vašim blízkým udělá radost.

Způsob dopravy
Kabelky/tašky odesílám v přiměřeně velkých krabicích či bublinkových obálkách. Pokud je kabelka skladem, posílám téměř okamžitě po uhrazení požadované částky. Kabelky/tašky k Vám putují prostřednictvím České pošty a Zásilkovny. Výjimečně posílám i na dobírku. Zboží zasílám i na Slovensko.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od tmarcela

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--