Domů Profil prodejce EvVo
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha 6, ČR
  • 219 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (91) 100%
Nadšenci: 331
Aktivita: aktivní
Prodáno: 219
Registrace: 3.5.2009
Město: Praha 6
Stát: ČR

EvVo

/ Prodávající
Novinky
845052
15.11.2019 V sobotu 16.11. budou mé výrobky z obou profilů k vidění v Berouně, na Flerjarmarku, 9:00 - 16:00, v Geoparku Barrandien, vstup z uličky Slapská.

Vítejte!

Vybírejte!

Stejně jako mně přináší tvoření radost, doufám, že ji přinesu i Vám svými výtvory. Vyrábím originály, výjimečně variace, snažím se, abyste zboží, které si koupíte, nepotkávali na jiných. Zatím nápady nedocházejí, naopak, sama za sebe doufám, že mi to vydrží.

Baví mě kombinovat různé materiály, i když nejraději mám ty přírodní, kombinovat techniky. Pravda, někdy objevím už dávno objevené, ale i to k téhle činnosti patří. Snažím se pracovat s úctou k materiálu, snažím se hledat zdroje netradiční. Dívám se kolem sebe a nechávám se inspirovat.

 

Moje nová láska - cínování:

 

Hrátky s vlnou - plstění:

 

   

Moje milované hedvábí:

 

a šperky z přírodních materiálů:

 

Pokud budete mít k nějakému zboží dotaz, neváhejte, ptejte se. Pokud Vás zaujme něco v prodaném zboží, ozvěte se a zkusíme vymyslet podobnou variantu. Pokud Vás zaujala souprava a chcete jí jen část, poptejte se, většina lze rozdělit. Pokud Vám naopak nějaký díl chybí, bude-li materiál, dodělám požadované.

Šperky smaltované postupně přesouvám do samostatného obchodu pod nickem EvEnamel. Při výběru zboží z obou obchodů platíte poštovné pouze 1x.

 

 

 

Všechny nakupující zvu do nově založeného klubu. Každý den ve večerních hodinách tu najdete novinky od různých prodejců, které se ztrácí mezi topovaným zbožím. Prosím vstupte.

 

 

Způsob dopravy
Zboží bude odesláno doporučeně do 2 dnů po zaplacení Českou poštou, zpravidla v bublinkové obálce, dle sazebníku České pošty. Po Praze lze domluvit osobní předání. A pokud to jen trochu jde, odesílám v den zaplacení.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od EvVo

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--