Domů Profil prodejce Suzie Way
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Šlapanice u Brna, ČR
  • 58 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (28) 100%
Nadšenci: 305
Aktivita: aktivní
Prodáno: 58
Registrace: 22.4.2013
Město: Šlapanice u Brna
Stát: ČR
Důležitá informace: Vzhledem ke zdravotním problémům nejsem schopná tak pružně reagovat na zprávy, mějte prosím trpělivost, jak to bude možné, odepíšu. … Některé kousky šiji až na základě objednávky, sledujte proto prosím dodací termíny.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Suzie Way

/ Prodávající
Novinky
736013
17.7.2018 Nové šatičky právě vloženy!
https://www.fler.cz/zbozi...
S.

Vítejte!

 

Těší mě, že jste se „proklikali“ až ke mně a doufám, že se Vám bude moje práce líbit!

 

Mým největším potěšením a radostí je šití. Moc mě baví vybírání látek, kombinování vzorů, barev, střihů … ale nejraději mám samotné šití a dolaďování detailů.

Všechno tvořím s láskou a velkou pečlivostí. Miluji věci ženské, s nádechem předválečné elegance, přesto však přizpůsobené dnešní době. Mám ráda jednoduché a moderní pojetí těchto klasických kusů oděvu. Dávám si záležet na pečlivém zpracování a ručním zapravování, aby oblečení vypadalo co nejlépe.

Upřednostňuji přírodní materiály, které jsou velmi kvalitní a trvanlivé. Záleží mi na jejich původu, vzoru a originalitě, ale i praktičnosti do běžných dní. Mám ráda italské látky, pro jejich typickou vysokou kvalitu a originalitu, ale i české, od tradičních i nových výrobců. Vždy se však snažím vybírat látky z ušlechtilých materiálů (vlna, hedvábí, alpaka, kašmír), či přírodního složení (bavlna, len ...).

Výrobky testuji sama na sobě, proto většinu věcí u mě v nabídce mám i já ve svém šatníku :) Ráda šiji i pro svou rodinu. A pokud hledáte opravdu nejvděčnější kus oblečení, který se bude hodit na každou příležitost a budete v něm vždy vypadat dobře, doporučuji rozhodně šaty :). Já téměř nic jiného nenosím a mohu je všem doporučit! Budete se v nich cítit krásně! 

Ochránce zahrádky ♥

 

S velkou radostí jsem tu jako prodejce od 20.11.2013 ...

 

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně zboží (velikost, úprava, ...) nebo i nějaké úplně jiné :), nebojte se mi napsat. Ráda Vám odpovím.

 

S láskou Suzie

 

 

Ze ♥ doporučuji ... korálky a jiné něžnosti od PESOHO, ...  pohlednice, papíry, obrázky a různé drobnosti od Lu.bi, jemné plstěnky od saika, jednoduché kousky od so simple a krásné šperky od Novalinda ...

 

 

Způsob dopravy
Doručení českou poštou, balení dle rozměrů (bublinková obálka/krabice).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Suzie Way

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--