Domů Profil prodejce medunka78
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Liberec 1, ČR
  • 22097 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (860) 100%
Nadšenci: 544
Aktivita: aktivní
Prodáno: 22097
Registrace: 4.6.2013
Město: Liberec 1
Stát: ČR
Důležitá informace: Jak získáte k nákupu drobný dárek - překvapení a poděkování zcela zdarma navíc? Stačí nakoupit výrobky v minimální hodnotě 550 Kč! Větší nákup = více dárků nebo jeden hodnotnější, t.j. poděkování za Vaši důvěru v náš obchod a služby! Prohlédněte si prosím naši aktuální nabídku.

medunka78

/ Prodávající
Novinky
1093227
10.2.2024 Objednávat výrobky pekařství MEDUŇKA bude možné od 1. března 2024. Objednávat bude možné pouze vystavené a dostupné výrobky. Zima sice ještě nekončí, ale Vy se jistě těšíte na jaro! A my se zase těšíme na Vás!

                

Deset dobrých důvodů, proč si vybrat právě perníky vyráběné v pekařství MEDUŇKA:

1/ výrobky, výrobní prostory a zavedený systém HACCP jsou pod pravidelnou kontrolou ČZPI. 

2/ neobyčejně chuťově vyvážený, poloměkký až měkký medový korpus s úžasným aroma cizokrajného koření, které určuje nejen výtečnou chuť perníku z pekařství MEDUŇKA, ovlivňuje také velmi příznivě Váš trávicí systém. 

3/ perníkový korpus pekařství MEDUŇKA obsahuje minimálně 22% včelího medu a neobsahuje žádná barviva a chemické konzervanty, přirozeným konzervantem je právě vysoký obsah včelího medu v korpusu.  

4/ všechny perníkové výrobky jsou vždy pečlivě baleny, obaly jsou součástí ceny výrobku a za obaly nic navíc nepřiplácíte! Všechny používané obaly mají certifikát pro používání na potravinářské výrobky a tyto certifikáty jsou pravidelně kontrolvány ČZPI.  

5/ všechny výrobky jsou v souladu s platnou legislativou označeny platnými etiketami s přesným složením výrobku, s uvedením alergenů  a opatřeny datem minimální trvanlivosti. 

6/ v porovnání s kvalitou surovin a pečlivým rukodělným zpracováním jsou ceny výrobků udržovány v příznivé hladině pro spotřebitele. 

7/při výrobě cukrové polevy ke zdobení (malování) perníků používáme výhradně pasterované bílky nebo hotovou sušenou směs a tím je zabráněno především možnému riziku nákazy Sallmonelou.  

8/ jelikož je teoretická možnost, že i „mistr tesař se někdy utne“, jsou veškeré případné reklamace vyřizovány ve prospěch zákazníka. 

9/ všechny výrobky pekařství MEDUŇKA jsou vyráběny s mimořádným nasazením a láskou k perníkářskému řemeslu.  

10/ při prodeji našich rukodělných výrobků vždy uvádíme deklarovanou hmotnost výrobku (ve skutečnosti je téměř vždy o něco vyšší).

Přejeme Vám hodně radosti z nákupů a děkujeme za Vaši důvěru!

 

 

 Děkujeme ze srdce všem, kteří nás potěšili srdíčky a "boxíky" apod. a velice se omlouváme, že pro velké časové vytížení nemůžeme každému poděkovat samostatně a zvlášť. Vám všem, a zejména našim zákazníkům, patří velký dík a poděkování, jste motorem a smyslem naší práce! Vaše pekařství MEDUŇKA 25.2.2017

 

Jak je to s těmi barvivy?

Umělá barviva

Syntetická barviva dnes najdeme v dětských bonbonech, nápojích, žvýkačkách, zmrzlině a celkově v cukrovinkách. Jedná se třeba o tartrazin (E102), cholinovou žluť (E104), žluť SY (E110), azorubin (E122), červeň allura AC (E129) a umělou košenilovou červeň (E129). Syntetická potravinářská barviva bohužel mohou u některých jedinců ve větší koncentraci vyvolat alergickou reakci nebo zažívací potíže.

Některé naše výrobky se bez umělých potravinářských barviv také zcela neobejdou, protože přírodními barvivy nelze nahradit širokou barevnou škálu pro dekorování perníků cukrovou polevou nebo přímo mění strukturu polevy.

Přesto jsme to nevzdali a zdobené perníky polevou s přírodními barvivy jsou od roku 2023 v nabídce pro i Vás v našem internetovém obchodě!  

Přírodní barvivaÚsměv

Přírodní barviva mají mnoho podob. Buď používáme k barvení přímo konkrétní surovinu (skvěle barví třeba červená řepačerný bez nebo špenát), nebo sáhneme po přírodním (identickém) barvivu. Pokud se vyrobí barviva v laboratoři a jejich chemická struktura je totožná s látkou vyskytující se v přírodě, označují se také jako přírodní (identické). Patří k nim třeba žluté barvivo z kurkumy (E100), zelenožlutý riboflavin (vitamin B2; E101), zelené chlorofyly (E140), žluté a oranžové karotenoidy (E160a), extrakty papriky (E160c) nebo žluté šafránové barvivo (E164). 

Přírodní barviva jsou ve srovnání s těmi umělými méně zářivá, na druhou stranu však neobsahují žádné syntetické látky.

Dále používáme jako barviva i produkty, které jsou vyráběny přímo z ovoce či zeleniny – skvělým příkladem jsou lyofilizované prášky. Pro jejich výrobu je nutné surovinu lyofilizovat a rozdrtit. To zaručí zachování chuti původní potraviny, ze které je prášek vyroben, a zároveň všech vitamínů!  

 

 

Jak získáte k nákupu drobný dárek - překvapení a poděkování zcela zdarma navíc? Stačí nakoupit výrobky v minimální hodnotě 550 Kč! 

 DárekTak se nechte, doufáme, že mile, překvapit! Dárek

 

Na požádání můžeme v případě Vaší potřeby objednávky slučovat za jedno poštovné. Taková služba se hodí, pokud potřebujete k uzavřené a uhrazené objednávce ještě nějaký ten výrobek přiobjednat. Uděláte novou objednávku a požádáte o její sloučení s tou předchozí. Pokud nám to parametry zásilky dovolí, uhradíte pouze jedno poštovné.   

 

Způsob dopravy
Podle OP jsou výrobky zasílány Českou poštou jako Balík do ruky nebo Balík na poštu v režimu " Křehké zboží". Každý kousek zdobeného perníku v zásilce je balený v bublinkové fólii zvlášť! Pokud ale volíte jiný způsob dopravy např. Balíkovnu, Zásilkovnu atd. není možné Vaše zboží zaslat jako Křehké zboží a zodpovědnost za případné poškození při dopravě je tak na straně zákazníka! Děkuji za pochopení.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od medunka78

Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--