Domů Profil prodejce Javena
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Černuc, ČR
  • 198 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (43) 100%
Nadšenci: 67
Aktivita: aktivní
Prodáno: 198
Registrace: 28.5.2009
Město: Černuc
Stát: ČR

Javena

/ Prodávající
Novinky
896744
17.8.2020 Jubiljení 100. objednávka byla dnes učiněna, takže s ní do Brna paní Blance poputuje i dárek navíc.

Mám ráda ruční práce již od dětství. V družině na základní škole jsme měli skvělou vychovatelku, která jako první mě přivedla k vyšívání, drhání, kolážím a podobným věcem, které zvládnou malé holčičky.

Od té doby jsem sice do výšky moc nevyrostla, zato můj zájem o ruční práce se rozšířil o pletení, háčkování, šití, výrobu šperků, pletení z pediku, ubrouskovou techniku apod. Stále ještě existuje několik technik, které toužím vyzkoušet.

Své šikovné ruce a lásku k ručním pracím jsem zdědila po tátovi, který celý svůj život zas pracuje se dřevem. Tvoří bytové doplňky a dělá pro mě vše kolem dřeva, co si jen vymyslím. Takže jsme takový sehraný tým.  Protože táta je již v důchodu a já jsem v domácnosti a starám se o postiženého syna, je to pro nás jistý druh seberealizace, o kterou se tímto způsobem snažíme. 

Většina dřevěných výrobků nebo dřevěných částí výrobků je zatím bez povrchové úpravy, kterou je tak možné vybrat podle přání kupujícího - namořit do požadovaného odstínu a nalakovat tak, aby se vám to hodilo do interiéru.

Způsob dopravy
Poštou doporučeně za běžné ceny České pošty v balíku či bublinkové obálce podle velikosti zboží. Napiště mi, zda zboží chcete poslat doporučeně či obyčejně, jako křehké, pojištěný balík apod. Kdo je tady z okolí (Kladno,Slaný,Kralupy) nebo z Prahy, můžeme se domluvit na osobním předání a ušetříte za poštovné. Pokud někdo bude chtít jiný druh dopravy než Českou poštu, navrhněte, domluvíme se.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Javena

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--