Domů Profil prodejce ptítěra
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Brno, ČR
  • 89 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (23) 100%
Nadšenci: 92
Aktivita: aktivní
Prodáno: 89
Registrace: 4.6.2009
Město: Brno
Stát: ČR

ptítěra

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Krásný den všem kteří zavítali na návštěvu k ptítěře :) Kdysi dávno mě moje milovaná babička naučila jisté neřesti, která se mě neustále drží. Ukázala mi jehlice, háček a barevné vlnky. Našla jsem v háčkování únik do fantazie i způsob sebevyjádření. Tvořím z radosti, tak možná má tvorba potěší i vás. Příjemné prohlížení :)

 

Jak se starat o všechny ty akrylové, vlněné, bavlněné atd. výrobky? Pokud je potřeba je vyprat, perte je ručně ve vodě o teplotě 30°C jemným mačkáním. Lze použít i aviváž. Vymáchejte ve vlažné vodě. Jemně vymačkejte vodu, sušte vytvarované a ve vodorovné poloze. Nevytahujte mokrý výrobek z vody násilně, aby nedošlo k jeho vytahání na jedné straně. Neždímejte kroucením, nesušte v sušičce ani na ramínku. Žehlete na malou teplotu nebo přes plátýnko, aby nedošlo ke spečení materiálu.

 

 Pokud se vám některé z mých věciček líbí, jen barva či velikost vám nesedí, je možné se domluvit na barvách i velikostech jiných.

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám do 2 pracovních dnů po obdržení platby prostřednictvím České pošty v doporučené zásilce (dle velikosti cena 54,- nebo 100,-), nebo Zásilkovnou za 65,- Kč. Po dohodě je možný i osobní odběr v Brně nebo Znojmě. Poštovné se upravuje podle velikosti zásilky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ptítěra

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--