Domů Profil prodejce Ušito z lásky
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha, ČR
  • 2313 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (432) 100%
Nadšenci: 1620
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2313
Registrace: 26.10.2013
Město: Praha
Stát: ČR
Důležitá informace: Vzhledem k mému velkému vytížení, prosím o individuální sjednávání termínu dodání. Předem se všem omlouvám, pokud nebudu vždy na příjmu. Mějte se mnou prosím trpělivost. Všem moc děkuji, Lucie

Ušito z lásky

/ Prodávající
Novinky
747279
10.9.2018 Při pondělku vloženo několik novinek. Nakoukněte do mého ochůdku.

Krásné dny, přeje Lucie

 

x x x   POZASTAVENÍ PŘÍJMU OBJEDNÁVEK   x x x

 

I když to dělám opravdu velmi nerada, musím na dobu neručitou přerušit příjem objednávek.

K tomuto kroku mě vedou opravdu velmi závažné důvody. A ačkoliv jsem se snažila tomuto kroku jakkoliv vyhnout, bohužel momentálně nemám jinou volbu.

Velmi se omlouvám všem zákazníkům, kterým jsem objednávku přislíbila a už nedokážu svému závazku dostát, ale skutečně mě k tomu vedou mimořádně závažné důvody.

Věřím a moc doufám v to, že se výhledově situace změní a já budu moci v mém milovaném tvoření pokračovat.

 

Lucie

 

 

 

- - - aktuální informace týkající se dodacích termínů - - -

 Milí zákazníci a příznivci,

dlouhodobě bojuji s dlouhými dodacími lhůtami. Ačkoliv se snažím tento stav už dlouho změnit, daří se mi to jen zřídka a na poměrně krátký čas. Zvažovala jsem, zda vždy na určité období pozastavit objednávky či omezit sortiment apod.

Dospěla jsem k názoru, že ponechám soritment v aktuální šíři a naopak se ho budu snažit i dále rozšiřovat. Abyste měli možnost najít si právě "ten svůj kousek". 

Proto bych chtěla požádat o shovívavatost s vyřizováním objednávek. Mnohdy se v průběhu realizace objednávka mění, navyšuje apod. To pak vede k prodloužení lhůty na vyřízení a posouvají se tak i všechny další objednávky.

Aktuální termíny, které mohu orientačně přislíbit je cca 3 - 4 týdnů. Ačkoliv je to hodně, raději to uvádím předem, abych Vás nedostávala do nepříjemností s vyřízením právě Vaší objednávky.

Moc děkuji za Vaší přízeň a za možnost tvořit a ukutečňovat Vaše sny a představy.

Lucie

- - - - - -

 

Vítám všechny, kteří mají zájem se o mě něco málo dozvědět.

Jmenuji se Lucie. Když jsem poprvé před lety objevila svět Fler-u, nedokázala jsem se několik hodin odtrhnout od obrazovky. Tolik krásných, orignálních věcí na jednom místě... Od té doby se ze mě stal pravidelný návštěvník tohoto kreativního světa. Nikdy by mě nenapadlo, že se jednou ocitnu mezi prodejci i já...

...ale nikdy neříkej nikdy. Když se mi narodil syn, chtěla jsem mu ušít deku, která by ho provázela celé dětství a kterou by třeba jednou předal zase svým dětem... A tak jsem se rozhodla, mu jí ušít. A tak to vlastně začalo... Deka se líbila. Tak jsem zkoušela tvořit dál. A po čase jsem neodolala a zkusila si udělat obchůdek i zde.

...dnes už je to víc než rok co jsem prodala svůj první výrobek a budu ráda, když se moje zboží bude líbit i nadále a já budu moc tvořit i dál. Vnořit se do světa látek, stužek, knoflíčků pro mě znamená útěk od běžné reality do světa kreativity a tvoření.

Jsem moc ráda, když Vám svými výrobky udělám radost, ale moc mě těší i každé udělené srdíčko nebo slova chvály. Je to pro mě znamení toho, že hodiny trávené u šicího stroje mají význam :-)

 

Mějte se krásně, zdraví Vás Lucie

 

Sponka

Daňový doklad Vám velmi ráda na vyžádání přiložím do balíčku.

V dnešní elektronické době, šetřeme naše lesy Úsměv

 

 

 

 

POUŽÍVANÉ MATERIÁLY

...u používaných materiálů kladu maximální důraz na jejich kvalitu

 

TVORBA NA ZAKÁZKU

...pokud se Vám líbí některý z mých výrobků a rádi byste stejný nebo obdobný, může se stát, že už nebudou k dispozici stejné látky. Pokud by k takovéto situaci došlo, budu se maximálně snažit, abych Vám nabídla obdobný materiál, aby výsledek byl co nejvíce podobný Vašemu přání.

 

 

VÝBĚR Z KOLEKCE ...nočním lesem...

 

VÝBĚR Z KOLEKCE ...duše malého kluka...

 

VÝBĚR Z KOLEKCE  ...barvy moře...

Způsob dopravy
Zboží vždy balím tak, aby byly minimalizováno jakékoliv poškození během přepravy. Využívám služeb České pošty, ale zejména před Vánocemi, kdy má pošta velmi dlouhé dodací termíny občas využívám přepravce Geis. Zboží zasílám poštou, vždy doporučeně. U levnějších zásilek (např. přívěšek) mohu poslat obyčejně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ušito z lásky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--