Domů Profil prodejce odsvetlusky
Jitka Petrášová
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Strakonice, ČR
  • 1498 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (729) 100%
Nadšenci: 4818
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1498
Registrace: 6.7.2010
Město: Strakonice
Stát: ČR
Důležitá informace: Pro slovenské zákazníky mám zřízen Fio účet - přijímám platby v EUR bez poplatků za převod. Na dobírku nezasílám!

odsvetlusky

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Každý kus z mé dílny prochází mýma rukama od první skici přes osobní výběr materiálu až po finální steh. Specializuji se na urban fashion s využitím převážně čistě přírodních materiálů splňujících ekologické standardy - nejčastěji bavlny a lnu, u pletených výrobků ovčí vlny nebo alpaky. Materiál dotvářím tradičními (vosková batika, modortisk, ruční výšivka nebo tkaní) i současnými (ruční tisk, sítotisk) technikami. Vznikají tak neopakovatelné originály nebo několikakusové limitované série od daného motivu. Inspiruji se i ve vlastní volné malířské tvorbě, jejíž témata často promítám do svých modelů.

Jsem vystudovaná výtvarnice a oděvní návrhářka, studentka malířství na Akademii výtvarných umění. Pod vlastní značkou Odsvetlusky navrhuji a vyrábím oděvy od roku 2010. Textilní výrobu jsem v posledních letech postupně utlumila a během roku 2019 prakticky ukončila. Aktuálně se soustředím téměř výhradně na volnou malířskou tvorbu, novinky tedy na této stránce přibývají jen zřídka a jde spíše o výjimky potvrzující pravidlo.

 

Můj rozhovor pro Fler MAG do rubriky Osobnosti Fleru: hele sem.

Můj rozhovor pro internetový magazín Místní kultura čtěte tady.

A tady si se mnou můžete pro srovnání přečíst jeden starší rozhovor.

Jakou máte velikost? Pro snazší orientaci ve velikostech zboží, které nabízím, najdete níže přehlednou tabulku. U některých věcí uvádím lomenou velikost (např. S/M). Jde o věci volnějších, univerzálnějších střihů, věci variabilní (např. sukně s nastavitelným pasem) nebo vyrobené z pružných materiálů, určené pro nositelky obou uvedených velikostí.

 

Způsob dopravy
Česká pošta, posílám doporučeně. Poštovné při dodání zboží mimo ČR se řídí platným ceníkem České pošty! Pokud jste z Prahy nebo okolí Strakonic, určitě se domluvíme na osobním předání.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od odsvetlusky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--