Domů Profil prodejce Skelná huť u Hluboké
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Hrdějovice, ČR
  • 1598 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (119) 100%
Nadšenci: 475
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1598
Registrace: 19.6.2009
Město: Hrdějovice
Stát: ČR

Skelná huť u Hluboké

/ Prodávající
Novinky
241862
6.3.2014 Opět jsme naskladnili další tyčky Effetre. Nově nabízíme Millefiori.

Na těchto stránkách bych chtěla prezentovat výrobky z naší rodinné sklárny, kterou se jednoho dne Jaroslav Effmert rozhodl vybudovat. 

Je to malá skelná huť mezi Českými Budějovicemi a Hlubokou nad Vltavou. Jelikož nemáme dost zakázek, pec zapalujeme jen sezóně přes léto a někdy i k zvláštním příležitostem mimo sezónu.

Na huti je zajímavé to, že je volně přístupná návštěvníkům a ti si tak mohou udělat vlastní obrázek o práci sklářů a případně si ji i sami vyzkoušet. Během běžného provozu nabízíme možnost vyfouknutí si vlastní kuličky. Nabízíme i workshopy foukání skla. Pokud máte rádi pohyblivé obrázky můžete se podívat na reportáže přímo ze skelné huti - třeba zde, a nebo zde. A tudy se prokliknete na rozhovor ve FlerMAGu. 

V roce 2009 jsme nově začali s tvořením vinutých perel nad kahanem. Návštěvníci Skelné huti u Hluboké si mohou sami vyrobit skleněný korálek a nebo se přihlásit na kurz. Kurzy pořádáme někdy i ve spolupráci s Lucií Černou, která nás ke korálkování přivedla a jejíž krásná dílka znáte i z Fleru.

Jelikož se u pece během sezony vystřídá několik sklářů a přijíždí i zahraniční umělci je náš sortiment velice různorodý. Zde na Fléru nabízíme jen malou ochutnávku, pokud byste tedy měli nějaká konkrétní přání a nápady, kontaktujte nás vnitřní poštou a uvidíme, zda je budeme schopni splnit.

Příjemné pokoukání...

Jsme členy Jihočeského klubu.

Něco více si o nás můžete přečíst na blozích Ivy Cz a m7056 (Marie podruhé :-)), blogerkám děkujeme za pěkné přenesení atmosféry :-). Pěkné fotky z návštěvy huti vystavil na svých stránkách fotograf Karel Kreml. Na reportáž v Toulavé kameře se můžete podívat zde (čas 12:50).

 

Způsob dopravy
Drobné věci balíme do bublinkových obálek a posíláme Českou poštou. Velké skleněné objekty se snažíme co nejvíce obalit, aby vydržely nešetrné zacházení některých zaměstnanců pošty. Pokud jste z Českých Budějovic a okolí můžeme se dohodnout na osobním předání. To je ostatně u skleněného zboží ten nejlepší možný způsob :-)!
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Skelná huť u Hluboké

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--