Domů Profil prodejce Mýdlárna La Fée
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Polnička, ČR
  • 43 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 32
Aktivita: aktivní
Prodáno: 43
Registrace: 22.1.2014
Město: Polnička
Stát: ČR

Mýdlárna La Fée

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

vyrábí mýdla lehká a jemná jako dotek vílích křídel.....jako když víla kouzlem svým promění zdánlivě obyčejné věci v zázrak...

Za zázrak považuji proměnu přírodních olejů, tuků, másel a bylinných odvarů, esencí a koření v nádherné mýdlo, které potřebuje zrát jako víno, aby bylo úžasné.....

Protože si těchto darů přírody nesmírně vážím, pro výrobu mýdel používám ty nejkvalitnější ingredience - velké množství extra panenského olivového oleje, který kupuji přímo od italského pěstitele v bio kvalitě, dále pak ty nejlepší zastudena lisované oleje, které mají blahodárný vliv na pokožku. Ráda používám rostlinná másla, která dělají mýdla opravdu luxusními. Některé recepty obsahují až 300g bambuckého másla na kilo mýdlové hmoty a jeho úžasné vlastnosti ještě doplńuji máslem kakaovým a mandlovým. Materiál na výrobu mýdel nakupujeme výhradně ve vybraných specializovaných velkoobchodech.

Mýdla z mýdlárny La Fée voní pouze po přírodních surovinách a bylinkách, které sbírám v překrásném srdci Vysočiny,na mé zahrádce nebo nakupuji od dobrých dodavatelů a používám výhradně kvalitní  přírodní esenciální oleje.

Mýdla jsou vyrobena ručně metodou zastudena, která je šetrná k použitým surovinám a neobsahují žádné syntetické látky ani barviva.

Mýdla jsou po týdnu ustálení ve formě ručně krájena a poté zrají na dřevěných nebo proutěných rohožích 5-6 týdnů. Poté je balíme do celofánu, přírodního provázku s etiketou, logem a složením. Může sloužit jako dárkové balení.

Mýdlárna La Fée vám přeje nádherný pocit při používání tohoto ´malého zázraku´. Užijte si ten krásný dotek vílích křídel...

 

 SVÍTÍ HVĚZDY NA NEBI PROTO, ABY SI KAŽDÝ NAŠEL TU SVOU? (Antonie de Saint-Exupéry) Najděte si také tu svou - mýdlovou!

Děkuji, že jste zavítali!

Mýdlárna La Fée.

Zboží zasíláme prostřednictvím České pošty jako doporučený balíček. Poštovné účtujeme dle tarifů České pošty. Balíček do 0,3kg 45,- tj. 1-2 mýdla, do 0,5kg 69,- tj. 3-4 mýdla, do 1 kg 89,- tj. větší počet mýdel. Včetně balného. Mýdla balíme důkladně do bublinkové fólie, kartonového papíru nebo krabice.

 

 

Přírodní mýdla doporučujeme uchovávat na suchém místě bez slunečního svitu. Pokud budete používat mýdlenky s odtokem nebo drážkou, vydrží Vám mnohem déle. Mýdla se při styku s vodou rozpouští! Používáme pouze přírodní konzervant - extrakt z grepového jadérka, proto mýdla doporučujeme spotřebovat do 9 -ti až 12-ti měsíců od data výroby. A to i z důvodu, že obsahují čisté přírodní esence, které časem z mýdel vyprchají. Přejeme Vám příjemný mýdlový zážitek!

 

Způsob dopravy
Zboží zasíláme prostřednictvím České pošty jako doporučený balík. Pečlivě zabalené do bublinkové fólie a kartonového papíru, popř. krabice.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mýdlárna La Fée

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--