Domů Profil prodejce TILO
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Chotěboř, ČR
  • 537 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (62) 100%
Nadšenci: 206
Aktivita: aktivní
Prodáno: 537
Registrace: 6.6.2014
Město: Chotěboř
Stát: ČR

TILO

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den vítejte u mě v obchůdku s voňavým kořením, škoda že nemůžete cítit tu vůni. Nabízím směsi bylinek, koření, bylinky v oleji, exotické omáčky a přísady, marinády a jiné voňavé nápady. Bylinky a zelenina jsou většinou vypěstované na farmě u kamarádky, která je hýčká přirozeným růstem a láskou, kterou jim dává, když se o ně stará, česnek český z Vysočiny. Koření pečlivě vybírám v obchodech, to bohužel v našich podmínkách nevypěstujem. Koření nakupuji celé a teprve před výrobou melu v mlýnku na koření.

Vždy uvedu datum výroby a expirace, způsob skladování a samozřejmě složení. Koření dodávám v papírovém sáčku s celofánem, uzavíratelný a zatavený. Uvedeno množství a cena u každého výrobku, po domluvě lze množství upravit.

Omáčky, čatní a další dobroty jsou vyrobeny ze sezóní zeleniny či ovoce, takže množství je limitované. Toto uskladňuji do skleniček, řádně vysterilizovaných a balím do ozdobného kabátku.

Zakládám si na pečlivé ruční výrobě a výběru kvalitních bylinek, koření a ostatních surovin. Výrobu a provozovnu mám řádně zaregistrovanou na Státní zemědělské a potravinářské inspekci. Jsem držitelem živnostenského oprávnění IČ: 03007961.

Ať se vám u mě líbí

Kristýna

Způsob dopravy
česká pošta, zboží je baleno do papírových obálek či bublinkové obalky, pokud jsou to sklenice jsou uloženy do krabice. V případě koření, solí a bylinek, tak jednotlivé druhy balím do potravinové folie, aby se aroma vzájemně nemísilo. Zasláno jako obyčejný balík,či balík do ruky na prani zakaznika. K ceně je zahrnuto poštovné a balené.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od TILO

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--