Domů Profil prodejce RECYdiva
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Domažlice, ČR
  • 323 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (18) 100%
Nadšenci: 229
Aktivita: aktivní
Prodáno: 323
Registrace: 12.2.2014
Město: Domažlice
Stát: ČR
Důležitá informace: DŮLEŽITÉ! Výrobky zde nabízené pochází ze dvou od sebe vzdálených dílen. Nelze je tedy sloučit do jedné zásilky. Do jedné objednávky tedy vkládejte zboží pouze od jednoho tvůrce - naleznete v popisu zboží. Děkujeme!

RECYdiva

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

      Setkaly jsme se kdysi dávno a brzy jsme začaly pracovat společně.          V průběhu času se podoba naší spolupráce měnila, někdy se nitky přetrhaly vlivem vzdálenosti nebo proto, že nás pohltily jiné činnosti... ale nikdy ne tak, abychom je za pár měsíců nebo let zase nenavázaly. 

Před lety nás svedla dohromady láska a respekt k tomu, co vytvořily generace našich zručných předků - ať už to byly předměty denní potřeby anebo staré hračky a zároveň i snaha vrátit tuto krásu do života. S postupem času se zvýraznila i touha nezatěžovat svět dalšími novými předměty, protože je už tak extrémně přeplněný, ale využit a přetvořit to, co vzniklo dříve a co už tu máme. Na poli recyklace jsou možnosti neomezené...

Kam se bude Recydiva, tedy bohyně recyklace, dále ubirat, to dnes přesně nevíme, ale tešíme se na její další cestu.

 Vítejte!

Eva a Míša

    

Eva zde na Fleru začínala jako B spiral. Knoflíkové tvoření, které bylo téměř ikonickým stylem této značky, nadobro neopustila a občas nějaká ta knoflíkohra určitě zacinká i na tomto profilu.

Druhorukové oděvy jsou z přírodních materiálů, vždy v téměř 100% stavu a všechny kusy prošly po "upcyklaci" pracím zátěžovým  testem v pračce. Vzhledem k ruční práci je doporučeno pouze šetrné praní nejlépe v ruce, popř. v pračce na odpovídající jemné praní v ochranném obale. Jedině tak budete moci nosit módní kousky RECYdivy co nejdéle:o))

Výrobky z papírmaše jsou pevné, v podstatě nerozbitné a poměrně lehké. Vstupní materiál si nekupuji, vyrábím si ho sama ze starých papírovin, což mě opravňuje výrobky z něj označovat za recyklační tvorbu. V této surovině není obsaženo nic toxického, stmeluji ji škrobem. Barvím temperou. Lehce přelakuji matným lakem.
Mám ověřeno, že mé výrobky zvládnou i vlhčí prostředí. Například tento andílek a ptáčci v neprosklených výklencích naší chaloupky odolávají celoročně různým atakům rozmanitého počasí a jsou stále bez újmy. Přesto je určitě příznivější řešení, vyzdobit papírmašem jen interiér.


 

Míša se odedávna zabývá starými holčičimi hračkami, nejedná se ale o prosté sběratelství. Starý, poškozený a neúplný nábyteček nebo torzo panenky tvoří východisko pro nový celek v retrostylu. Doplňky, které vznikají k dotvoření a oživení takového celku, jsou vyrobeny prevážně ze starých, původních materiálů. Na Fleru ji najdete na profilu Klareta. Aktivita z doby nedávné, která byla bezprostředním impulsem k tomu, aby se Míša připojila k Evě na profilu Recydiva, souvisí s textilní technikou Victorian crazy patchwork. Sešívání, našívání a vyšívání ve volném stylu s využitím odstřižků látek a staré galanterie můžeme nazývat Recy crazy patchwork.

 

Způsob dopravy
Poštou, doporučeně, dle aktuálního ceníku. Eva posílá z Domažlic, Míša z Prahy.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od RECYdiva

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--