Domů Profil prodejce Atelier Five Cats
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Kladno 4 - Rozdělov, ČR
  • 275 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (51) 100%
Nadšenci: 82
Aktivita: aktivní
Prodáno: 275
Registrace: 26.2.2014
Město: Kladno 4 - Rozdělov
Stát: ČR

Atelier Five Cats

/ Prodávající
Novinky
1074868
2.10.2023 Chystám nové dárkové sady pro nastávající maminky. Sadičky budou obsahovat nejen album, příníčko a obálku na finanční dar, ale i barevně ladící náramek. NOVÉ náramky samozřejmě můžete zakoupit i samostatně, nabídku budu postupně rozšiřovat. Těším se na vaši návštěvu.

 

 PROSÍM, NEKOPÍRUJTE MÉ ZBOŽÍ A ANI JEHO ČÁSTI. DĚKUJI.

 

Od dětství jsem měla slabost pro rozličné tužky, bloky a barvičky. Obdivovala jsem regály až do stropu, které mělo naše papírnictví. Paní prodavačka stála za pultem a ochotně ukazovala jeden ze čtyř modelů kuličkových per. Extázi jsem pocítila, když jsem dostala svou první voňavou čínskou gumu. Vrcholem pak byl penál na magnet, který byl sice extrémně nepraktický (ba přímo debilní), ale mít ho byla věc cti a prestiže. Gumu jsem rozkousala a penál prasknul. Prostě Made in China.

Když u mě k radosti okolí propukla puberta, přidala se i záliba v různých šmukách, šminkách a cingrlatech. Prostě co zářilo, cinkalo a blýskalo se mě přitahovalo jako magnet.

Jenže moje maminka neměla příliš pochopení. Při návštěvách přilehlých socialistických prodejen s vysoce vkusným sortimentem jsem podléhala záchvatům vzteku a pláče, protože maminka (z jejího úhlu pohledu moudře) usoudila, že moje vášně nepodpoří a razila metodu koukat se můžeš.... ale to je tak všechno. Prý až si jednou budu vydělávat, tak ať si všechny ty "cajky" koupím ze svého. Pak poznám, jak těžko se peníze vydělávají a budu je utrácet moudře. Asi měla ideu, že mě slabost pro "cajky" pustí. Nepustila.

Protože jsem už velká holka, nemusím dostávat v obchodech záchvaty vzteku a jakožto vydělávající člověk mám alespoň potuchy o tom, že peníze se snáze utrácejí než vydělávají. Ale moje nadšení pro "cajky" bylo a je neutuchající a dnešní možnosti jsou bezmezné.

Tvořit jsem začala v roce 2012 a původně to vůbec nebylo pro uspokojení mých potřeb. Začala jsem s manželem finančně pomáhat útulku pro opuštěné kočky ve Vrbičanech a další z možností pomoci byla výroba jakéhokoli zboží do jejich charitativního krámku. Přemýšlela jsem, čím začít a protože ráda čtu, začala jsem tvořit knižní záložky. A ono to šlo. Sice teď z časových důvodů netvořím zboží pro charitativní krámeček pravidelně, ale zvolila jsem pomoc formou nepravidelných aukcí na Facebooku, kde je vždy v nabídce větší množství různého zboží s kočičí tématikou a aukce jsou úspěšné a přinášejí do rozpočtu útulku opravdu hezké částky.

Ráda zkouším nové techniky, protože v tom nacházím určitou formu relaxace a rozšíření obzorů a proto jsem se vedle práce s papírem pustila i do výroby bižuterie.

Ráda bych využila této možnosti a nějaké ty svoje "cajky" nabídla i zde na Fleru. Protože tvořím především pro svou rodinu, přátele a kolegy a nemám zkušenost s prodejem "cizím" lidem, velmi ocením jakoukoli zpětnou vazbu. Ať už bude pozitivní či negativní, vezmu si ji k srdci.

Postupně bych ráda rozšířila nabídku o zmíněné knižní záložky, ručně vyrobené zápisníky, alba a blahopřání.

Jdu se tedy těšit na svou první objednávku a doufám, že nějaký ten můj "cajk" udělá radost někomu dalšímu.

Vaše
Eva - Atelier Five Cats


 

Způsob dopravy
Objednávky jsou odesílány standardně prostřednictvím Fler dopravy, která využívá služeb Zásilkovny. Zvolit můžete buď klasické doručení na zvolenou "výdejnu". V tomto případě je cena doručení 62,- do hmotnosti zásilky 5 kg a 139,- do hmotnosti 10 kg.. Další možností je zaslání službou Zásilkovny, která se jmenuje "Nejvýhodnější doručení na adresu". Balíček bude doručen na zvolenou adresu prostřednictvím předem nedefinovaného dopravce (balíček doručí dopravce, který má v tom okamžiku volné kapacity). Aktuální cena této služby je 89,- při hmotnosti zásilky do 5 kg. U doručení na adresu prosím uvádějte do objednávky oba kontaktní údaje (mobil+e-mail). Všechny možnosti přepravy zahrnují pojištění zásilky do částky 20.000 Kč. Českou poštou nezasílám z důvodu předchozích opakujících se ztrát zásilek či poškození jejich obsahu. Osobní odběr je možný po předchozí dohodě. Zde samozřejmě žádný poplatek není. Veškeré zásilky balím pečlivě proti poškození při přepravě do bublinkové fólie a nárazuvzdorné obálky odpovídající velikosti. Větší zásilky jsou baleny do krabice. Pokud při přepravě dojde k poškození obalu zásilky ze strany dopravce, uplatněte bezodkladně u řidiče reklamaci a udělejte zápis o škodě. S dopravcem pak lze snadněji a rychleji tento problém vyřešit ke spokojenosti všech stran. (ceny přepravného jsou platné ke dni 1.4. 2022 do aktualizace jednotlivými dopravci)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Atelier Five Cats

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--