Domů Profil prodejce HANULE.SLA
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Veselí nad Moravou, ČR
  • 1012 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (107) 100%
Nadšenci: 337
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1012
Registrace: 9.4.2014
Město: Veselí nad Moravou
Stát: ČR

HANULE.SLA

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Srdečně vítám ve svém obchůdku všechny nakupující i naKUKující :o))).

Pocházím ze Slovácka, kde také bydlím, ale mám velmi blízko i k Horňácku, jelikož manžel pochází přímo ze srdce Horňácka z Velké nad Veličkou. Jsem "staromilec", mám ráda lidové umění, tradice, kroje, folklor, výšivky....a od toho všeho se odvíjí i má tvorba.

Před nějakou dobou jsem si zkusila vyrobit jen tak skromně pro sebe několik náušnic a to mě nadchlo natolik, že jsem se rozhodla je vyrábět i pro své blízké a známé. Časem jsem k náušnicím přidala výrobu dalších šperků, jako např. prsteny, přívěsky, manžetové knoflíčky, spony do kravaty, záložky do knížek, spony do vlasů a nejen to, šiju sukénky, látkové folklorní panenky (andělky), kosmetické taštičky, buttony (potahované šperky látkou) a mnohé další.

O svoji tvorbu bych se s Vámi ráda podělila prostřednictvím mých výrobků, vytvářených tak, aby vždy něčím zaujaly, byly originální a především, aby byly precizně zpracovány a Vám dlouho sloužily.

Pokud byste měli zájem o nějaký výrobek z již prodaného zboží, či výrobek v jiné barevné kombinaci (platina, starobronz), tvar (visací, pecky) atd. nebo dle vlastního zadání, kontaktujte mě, prosím, vnitřní poštou, určitě se domluvíme ;o).

 Tož ať sa Vám u mňa lúbí! ;o)

Přeji Všem, krásný den!
Srdečně HANULE.SLA
Způsob dopravy
Zakoupené zboží zasílám doporučeně Českou poštou pečlivě zabalené v bublinkové obálce. Zboží odesílám do 2-5 dnů od připsání peněz na účet. Možné je také osobní předání ve Veselí nad Moravou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od HANULE.SLA

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--