Domů Profil prodejce pavlina-IN STYL
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 22 hodin.
  • Napajedla, ČR
  • 4779 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (890) 100%
Nadšenci: 3227
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4779
Registrace: 11.5.2014
Město: Napajedla
Stát: ČR

pavlina-IN STYL

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ding, ding! 

Děkuji, že jste navštívili můj profil. Jsem vyučená švadlena a šití mě začalo bavit až nyní po 20letech :-). Možná to zapříčinilo neustále shánění oblečení, které nebylo dostupné, a když bylo, tak v hrozné kvalitě. Miluji dlouhé rukávy a prodlouženou délku, proto má móda a styl je právě o těchto dvou prioritách. Mám ráda ležérní a sportovní styl, nenajdete u mě žádné košile a saka, pouze elegantní a pohodlné oblečení pro každodenní nošeni z kvalitních materiálu.

Mám dvě krásné dcery, hodného a tolerantního manžela, dva věrné pejsky, domeček, kde je mi opravdu dobře a hromadu přátel, které mám moc ráda. 

Děkuji za vaši návštěvu a milé komentáře Stydlivý úsměv.

 Svítíčko sluníSvítíčko sluníSvítíčko sluní 

 

Rozhovor o mě a mé práci si mužete přečíst zde Fler MAG, zárověň děkuji za milé komentáře :-).

 

 

Dobrý den, děkuji za vaši návštěvu nebo za váš nákup. Mé obchodní podmínku budou stručné, protože se vám budu snažit vyjít ve všem vstříc. Pokud vám mnou dodané oblečení nebude sedět velikostně není problém vrácení, po domluvě výměna nebo oprava (vrácení se netýká, pokud si zvolíte zhotovení dle vámi vybraných barev a šití na míru dle zákona § 53 odst. 8 občanského zákoníku ), ale nabízíme možnost bezplatné úpravy daného produktu, pokud neodpovídá Vámi zadaným parametrům. Odesláním objednávky souhlasíte s obchodními podmínkami.

Dobu doručení objednávky mám napsanou 7dní, pouze se tímto termínem kryji, snažím se každou vaši objednávku vyřídit co nejdřív. U každé věcičky uvádím složení látky a gramáž, šiji z opravdu kvalitních látek a výběr je opravdu velký. Pokud budete mít dotaz nebo přání, neváhejte mě kontaktovat. Děkuji za přečtení mých obchodních podmínek. 

Balíčky zasílám pokud je to možné s povolením váhy jako Doporučený dopis. Pokud je objednávka větší, zásilka je odeslána Českou poštou jako Doporučený balík nebo také přepravní službou PPL.

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od pavlina-IN STYL

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--