Domů Profil prodejce Paprika Design
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 20 hodin.
  • Brno - Královo Pole, ČR
  • 22 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 122
Aktivita: aktivní
Prodáno: 22
Registrace: 22.9.2014
Město: Brno - Královo Pole
Stát: ČR

Paprika Design

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Obraz SloniAhoj!
Jmenuji se Petra a než jsem šla na mateřskou dovolenou, navrhovala jsem interiéry pro IKEA a následně pod vlastním jménem Paprika Design.

Jelikož jsem při své práci často řešila problém čím zaplnit prázdné stěny, začala jsem vyrábět obrazy z textilu. Jejich největší výhoda, kromě toho, že jsou krásné a cenově dostupné je, že jdou kdykoliv snadno obměnit a Váš interiér tak může dostat zcela nový výraz.

Obrazy vyrábím ve všech velikostech od 20 do 200 cm. Textilie pečlivě vybírám od tuzemských i zahraničních výrobců. Nejčastěji však ze Skandinávie a USA. Cena látky má největší vliv na cenu celého obrazu. Proto nezáleží pouze na jeho velikosti.

Jestliže se Vám obraz časem zašpiní či zanese prachem. Lze jej sundat z rámu, vyprat a pověsit jako nový. Stejně tak, pokud se Vám motiv omrzí, lze snadno předělat na nový a látku využít k něčemu jinému.

________________________

________________________

Pokud v nabídce nenajdete přesně to, co hledáte. Neváhejte se mi ozvat, ráda se Vám podívám po obraze dle Vašich představ. Mám v zásobě nespočet  látek, které zde nejsou prezentovány.

Máte vlastní látku a chtěli byste z ní vyrobit obraz? Není problém. Stačí mě kontaktovat, zaslat látku poštou a zbytek nechat na mě.

Jelikož i ráda šiji, mohu Vám ve stejném dekoru jako je obraz ušít další doplňky jako polštářky, ubrusy, běhouny, prostírky apod.

Obrazy jsou velké a jejich doprava k Vám není úplně snadná. Pokud je to možné, doporučuji osobní vyzvednutí v Brně – Králově Poli.

Obraz Sovičky

Zajímá Vás něco o mě?

Třeba jaké mám oblíbené barvy či materiály. Musím se přiznat, že mívám barevná období, která se často mění, v poslední době mě fascinuje bílo-černá. Ale jako interiérovou designérku mě inspirují klienti, jejich životní energie a atmosféra prostředí ve kterém žijí. I díky svým klientům si často oblíbím barvu, která by mě ještě před časem neoslovila. Spíše než oblíbené barvy mám oblíbené materiály: dřevo, cihla, kámen, papír, textil, ale hlavně nejrůznější staré předměty, kterým se snažím vtisknout novou, originální podobu. S nadšením natírám, co mi přijde pod ruku.

Způsob dopravy
Vzhledem k charakteru zboží zasílám obrazy jen do velikosti 1 metru. Větší obrazy zašlu, ale ani já ani dopravce nemůže zaručit zcela bezpečné doručení. Doporučuji proto osobní odběr, pokud je to možné. Obrazy zabalím pečlivě do kartonu a strečové fólie. Zasílám doporučeně prostřednictvím České pošty jako cenný křehký balík. V případě velkých obrazů s příplatkem za nadrozměr. Osobní odběr je možný v Brně - Králově Poli.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Paprika Design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--