Domů Profil prodejce maha
  • Prodejce od r. 2009
  • Přísnotice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: -
Registrace: 19.8.2009
Město: Přísnotice
Stát: ČR

maha

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Nabízím dřevěné náušnice. Vyrábím je z již poraženého dřeva. Živé stromy kvůli nim neřežu. Doufám, že se Vám nebo Vašim blízkým budou líbit a udělají Vám radost. Vše je ruční práce a každý výrobek je originál. Časem budou přibývat. Později plánuji také výrobu přívěšků ze dřeva.
Chcete-li, mohu Vám vyrobit náušnice nebo přívěšek na přání za obdobné ceny podle složitosti. Stačí mi zaslat náčrtek nebo obrázek a k tomu rozměry. V případě jiné varianty z již nabízeného zboží stačí slovní popis. Poté Vás kontaktuji a v případě, že jej budu schopen vyrobit, jej vyrobím a hotový výrobek zde vystavím ke koupi.

Upozornění k náušnicím: Před mytím vlasů šampónem doporučuji náušnice sundat. Zejména u těch bez povrchové úpravy hrozí jejich zničení šampónem. Náušnice s povrchovou úpravou jsou ošetřeny nezávadným bezbarvým dekoračním voskem na bázi přírodních olejů a vosků. Je voděodolný a dle výrobce odolává např. kávě, vínu a potu. Jelikož mají šampóny různorodé složení a obsahují barevné pigmenty, doporučuji všechny náušnice sundat. Nemohu dát záruku, že je nezničí.

Je nutné počítat s tím, že dřevo je přírodní materiál, který pracuje (zejména neošetřené) a vlivem UV záření ze světla se časem jeho barva mění - posouvá se do žluta. Jde o přirozené vlastnosti dřeva.

Způsob dopravy
Zasílám Českou poštou jako doporučené psaní v bublinkové obálce. Náušnice jsou vloženy do papírové krabičky na šperky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od maha

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--