Domů Profil prodejce Sestry tvoří
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Žamberk, ČR
  • 455 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (41) 100%
Nadšenci: 60
Aktivita: aktivní
Prodáno: 455
Registrace: 13.12.2014
Město: Žamberk
Stát: ČR

Sestry tvoří

/ Prodávající
Novinky
1093012
8.2.2024 Přibývají další novinky z řady fleece čelenek, nyní i třpytivé nebo korunky.

   Dobrý den, vítám Vás na mém profilu. Jmenuji se Karolína Skalická a velmi mě baví kreativní činnost. Protože jsem studentka, netrávím tvorbou mnoho času, ale když mám možnost, tak tvořím, je to skvělá relaxace. :) Nevěnuji se jedné věci, baví mě objevovat stále nové a nové, což je také vidět v mém zboží. Když objevím nějakou novou věc nebo činnost, co mě oslní, tak neváhám a začnu s ní. Když se práce daří tak mě to velmi těší a tuto radost bych chtěla poslat dál, prostřednictvím mých výrobků.

   Začínala jsem s fimo hmotou a tvořila náušnice, poté jsem objevila křišťálovou pryskyřici, ze které dělám nejraději a nejvíce, a to hlavně náušnice všech různých velikostí, tvarů a druhů, soupravy, přívěsky a prsteny. Poté jsem objevila barvy na textil a na sklo, tak jsem začala s malováním na tenisky a na skleničky. Posledním ,,přírůstkem do rodiny" je 3D tiskárna, která má nesčitatelně mnoho možností využití, stačí jen mít dobrý nápad. :)

   Takže Vám mohu slíbit, že v mém skromném obchůdku zde, naleznete různorodé věci a budou přibývat další. Doufám, že věc zakoupená ode mne, Vám a Vašemu okolí bude dělat takovou radost, jako udělala mně.

Zboží odesílám doporučeně nebo na vyžádání jako obyčejné psaní Českou poštou v bublinkové obálce nejpozději do 3. dnů po připsání platby na účet. Za zboží odeslané jako obyčejné psaní neručím!!!

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sestry tvoří

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--