Domů Profil prodejce Maiki
Michaela Jeřábková
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Praha 6, ČR
  • 89 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (28) 100%
Nadšenci: 301
Aktivita: aktivní
Prodáno: 89
Registrace: 17.9.2009
Město: Praha 6
Stát: ČR

Maiki

/ Prodávající
Novinky
320723
31.10.2014 5. a 6.12. budeme se svým zbožím na vánočních trzích na Kulaťáku, těšíme se!

 

 

 

 

27.-28.11. nás najdete na adventním trhu na Dobříši a 4.-5.12. na adventním trhu v Dejvicích na Kulaťáku :-)

 

Vítáme Vás u nás {#emotions_dlg.rose2}

V tomto obchůdku naleznete převážně tvorbu z papíru. Nabízíme výrobu přání - různých typů, naší specialitou je dekorace pomocí techniky iris folding. Všechna přání nabízíme také v kamenném obchodě, proto se může stát, že to, které si vyberete, může být ve stejnou dobu již prodané. Samozřejmě vyrobíme nové, ovšem v detailech se může lišit od toho, které je na fotografii. V tom případě posíláme fotografii vyrobeného přání do e-mailu, abyste se mohli rozhodnout, jestli Vám to tak bude vyhovovat. Naše přání a tato výtvarná technika byla představena v České televizi, v pořadu Živě na jedničce, podívat se můžete zde:

//www.ceskatelevize.cz/porady/10396278677-zive-na-jednicce/412236100071040/video/

Mimochodem, v tomto pořadu byla také Mirna, určitě se podívejte na její obchod s origami šperky - rozhodně nebudete litovat.

Vytvořili jsem zde na Fleru také obchůdek s materiálem, který je vhodný pro výrobů přání, origami, scrapbook atd... Najdete ho pod uživatelem jerja.

Dále se specializujeme, díky spolupráci se svatebními agenturami, na výrobu svatebních oznámení, jmenovek na svatební stůl, krabiček na výslužku, dárkových krabiček, papírových dortů, origami výzdoby svatebního stolu, svatebních alb, knih pro hosty a dalších papírových dekorací a doplňků. Na stránkách máme jen některé výrobky, samozřejmě se přizpůsobíme Vašim přáním a představám, neváhejte nás kontaktovat vnitřní poštou.

Mimo papírovou tvorbu zde naleznete textilní obaly na knihy dekorované malováním barvami na textil a také pomocí techniky decoupage. Obaly s ubrousky jsou domalované barvami na textil, přelakované, zažehlené a nastříkané impregnačním sprejem. Momentálně máme v nabídce obaly na knihy A5, A6 a A4, pokud máte svou přestavu o motivu na obalu, neváhejte nás kontaktovat, prakticky cokoliv se dá zrealizovat

 

AfrikaObal na knihuObal na knihu s knihouKvětinový skřítek

Samozřejmě decoupage můžeme použít i na jiné materiály...

Děkujeme za čas, který u nás strávíte a budeme se těšit na případnou spolupráci s Vámi, ať při přípravách svatebních nebo při výrobě dárečku pro Vaše blízké.

Jsme plátce DPH, na veškeré zakázky Vám vystavíme doklad.

Způsob dopravy
Česká pošta Bublinková obálka, krabice, krabička......... záleží na velikosti zboží
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Zboží

Další zboží od Maiki

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--