Domů Profil prodejce Zdeňka Bílková
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Klášterec nad Ohří, ČR
  • 39 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (13) 100%
Nadšenci: 168
Aktivita: aktivní
Prodáno: 39
Registrace: 27.9.2009
Město: Klášterec nad Ohří
Stát: ČR
Důležitá informace: Nyní velké slevy na modely ze starších kolekcí.

Zdeňka Bílková

/ Prodávající
Novinky
914293
17.11.2020 Tento profil brzy zruším, prosím své nadšence, pokud mají zájem o mou tvorbu, aby si mě našli v novém profilu Máma v lese. Vzhledem k tomu, že jsem výrazně změnila zaměření svého obchůdku, bylo nutné i změnit i profil. Děkuji mnohokrát za pochopení.

Tento profil brzy zruším, prosím své nadšence, pokud mají zájem o mou tvorbu, aby si mě našli v novém profilu Máma v lese. Vzhledem k tomu, že jsem výrazně změnila zaměření svého obchůdku, bylo nutné i změnit název i profil. Děkuji mnohokrát za pochopení a velmi se těším na novém profilu.

 

 

Vítám Vás na stránkách prezentace mé autorské tvorby.

Patřím mezi ty šťastné, pro které je jejich práce zábavou a zábava prací...

Pracuji jako kurátorka a edukátorka v Letohrádku Ostrov, pobočce Galerie umění Karlovy Vary. Připravuji výstavy současného umění, pečuji o sbírky a digitalizuji je, organizuji a vedu výtvarné dílny a workshopy pro školní skupiny i širokou veřejnost. Ráda bych zde na Fleru nabídla malou ochutnávku toho, čím se zabývám. Z počátku zde byla vystavena zejména módní tvorba, ale vzhledem k časové náročnosti šití autorských modelů se této tvorbě věnuji spíše na zakázku, vytvářím originální společenské šaty. Výzvou jsou mě komplikované a detailně propracovaná díla vytvořená dle nejnáročnějších požadavků klientky. Pokud vytvářím návrh pro konkrétního zákazníka, snažím se, aby podtrhoval výraz jeho osobnosti a odpovídal jeho osobnímu stylu. V obchodech běžně nabízená konfekce je většinou zaměřena na mladou generaci a ženy středního věku, které se také chtějí dobře oblékat s důrazem na vlastní individualitu, nemají téměř z čeho vybírat. Myslím si, že každá žena  má právo cítit se dobře a být spokojená s tím, jaké oblečení nosí. Móda by měla člověka těšit a obohacovat jeho výrazové prostředky. tím, jak se oblékáme, sděluje světu, jací jsme. Šaty jsou více než móda. Je to Vaše tvář, kterou nastavujete každý den svému okolí a společnosti, ve které žijete.

Nebojím se ani netradičních materiálů, měla jsem skvělou příležitosti vyzkoušet si v rámci česko-německého projektu PappenStil (Papírový styl) tvorbu šatů z papíru. Výsledky mé práce, ale také všech dalších zúčastněných českých a německých umělců, budou k vidění od konce července letošního roku v Porzellanikon v Selbu a poté v Chebu v Západočeském divadle.

Dress & Model: Zdeňka Bílková. Background: Peter Matthias Zängerlein. Idea: Nigel Amson. Photo: Bořivoj Hořínek.  Workshop Pappenstil 9. - 12. 5. 2013, Bad Alexanderesbad, Germany.

Další mou oblastí tvorby je navrhování a výroba šperků. Vytvářím šperky z různých materiálů, sleduji novinky, navštěvuji různé prodejní akce a veletrhy. V oblasti šperku se věnuji těmto materiálů a technikám: drátkování, ketlování, plstění, powertex, papírový šperk (quilling, origami, kašírování), šperk z textilu a plsti, šperky z odpadových materiálů (např. pet art), křišťálová pryskyřice a další.  Od roku 2010 jsem vedla několik výtvarných dílen zaměřených na tvorbu šperků a to jak v Letohrádku Ostrov, tak v Becherově vile v Karlových Varech a také v Městské knihovně Ostrov. Výtvarné dílny jsem také realizovala pro Galerii moderního umění v Roudnici nad Labem a Podřipské muzeum v Roudnici. V poslední době jste mě mohli také potkat v červnu na Chebských dvorcích, pro které jsem připravila výtvarnou dílnu Netradiční šperk z látky a plsti.

Další mou vášní jsou knihy. Knihy si ráda kupuji, prohlížím, čtu a také je zkouším vázat. Z této tvorby naleznete na Fleru několik fotografických alb, jenž jsou většinou vázány japonskou ruční vazbou nebo knihařskými šrouby. Fotoalba jsem začala vyrábět nejprve pro vlastní potřebu, protože si myslím, že vzpomínky si zaslouží určitou péči a fotografie vypálené na CD nebo jen stažené do PC nemají takovou hodnotu. Fotografická alba vytvářím také na zakázku, dle přání klienta - mohu vyrobit album svatební, miminkovské, pro fotografie z dovolené a pod. ve vámi zvolené barevné kombinaci. K tvorbě fotoalb používám pouze kvalitní materiál, který tak rychle nestárne - scrapbookové čtvrtky (bez obsahu kyselin a ligninu) a umělecké kartony Canson (55% bavlna). V mém obchůdku naleznete také minialba, která jsou skvělým dárkem pro Vaše blízké.

Děkuji Vám za návštěvu mého profilu a přeji Vám, ať se Vám u mě líbí!

 

Vaše Zdeňka Bílková

narozená 1. 9. 1984 v Kadani

 

Studia

2007 - 2010 Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta umění a designu, titul MgA.

2007 - 2009 Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta filozofická, titul Mgr.

2004 - 2007 Univerzita jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta filozofická, titul Bc.

 

Kurzy a semináře

2010 Fashion design, Západočeská univerzita v Plzni

2011-12 Konzervátor knih a tisků, Fakulta restaurování v Litomyšli, Univerzita Pardubice

2012 Počítačová grafika, Univerzita Hradec Králové

2013 PappenStill - Papírový styl, česko-německý projekt, účast na několika denním workshopu


Přehlídky a prezentace

15. 10. 2009 Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem. Přehlídka se uskutečnila v rámci doprovodného programu k výstavě Přemístění /Jiné světy/ Barbory Šlapetové a Lukáše Rittsteina.

23. 3. 2010 Galerie Emila Filly (budova bývalé Severočeské armaturky) v Ústí nad Labem. Prezentace tvorby v rámci doprovodného programu k výstavě City Dreamers.

22. 5. 2010 Letohrádek Ostrov - pobočka Galerie umění Karlovy Vary. Přehlídka byla součástí módní show na téma Žena na cestách pořádanou kosmetikou Mary Key.

3. 6. 2010 Zámek Klášterec nad Ohří. Reprezentační přehlídka nejlepších modelů z mé tvorby. Přehlídka se uskutečnila v rámci vernisáže fotografií Vítězslava Růty a jeho přátel.

4. 6. 2010 Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem. Představení kolekce Secese & Art deco. Přehlídka se konala v rámci roudnické Muzejní noci.

10. 12. 2010 Hotel Bohemia Excellent v Klášterci nad Ohří. Prezentace nové kolekce Rock & Romantic. Modely byly doplněny originálními šperky Radany Tuhavčákové.

2. 3. 2011 Kulturní dům v Klášterci nad Ohří. Reprezentační přehlídka na plese abiturientů GSOŠ Klášterec nad Ohří.

3. 6. 2011 Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem. Představení dosavadní tvorby a také kolekce inspirované punkem a kulturou DIY. Přehlídka se konala v rámci netradičního galerijního dne a noci.

5. 11. 2011 1. Chomutovský Fler jarmark. Prezentace tvorby a prodej.

17. 11. 2012 3. Chomutovský Fler jarmark. Prezentace tvorby a prodej.

13. - 15. 6. 2013 Chebské dvorky. Prezentace tvorby, prodej, vedení tvůrčí dílny.

5. - 7. 7. 2013 Všeumělecké sympózium na Horním Hradě (nedaleko Ostrova)

Informace o dalších přehlídkách budou zveřejněny zde.

 

// //

Důležitá informace: Přijímám objednávky na šití orignálních oděvů podle mých autorských návrhů, přesně na míru zákazníka a podle jeho individuálních požadavků. U těchto zakázkových prací jsou nutné dvě zkoušky, které budou provedeny po vzájemné dohodě mezi zákazníkem a zhotovitelem.
Z důvodu ochrany práv zákazníka i mých bude na každou zakázku uzavřena Smlouva o dílo podle ust. § 631 a násl. občanského zákoníku. Děkuji za pochopení.

Způsob dopravy
Česká pošta. Pečlivě zabaleno v bublinkové obálce nebo v balíku. Dle požadavků zákaznic možno poslat doporučeně do tří pracovních dní (cena od 37Kč do 65 Kč dle velikosti a váhy zásilky) nebo expres poštou (119Kč).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Zdeňka Bílková

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--