Domů Profil prodejce LightningFold
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Brno, ČR
  • 175 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (56) 100%
Nadšenci: 908
Aktivita: aktivní
Prodáno: 175
Registrace: 9.10.2009
Město: Brno
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 2.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

LightningFold

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítáme Vás v našem obchodě.

Projekt LightningFold je ztelesněním naší vize o svobodném navrhování, samostatné výrobě a přímém prodeji užitečných věcí. Je to naše osobní dobrodružství, kterým si ověřujeme, jestli svět funguje tak, jak doufáme, že funguje.

Naším centrálním motivem je ohýbání a práce se světlem a stínem, barvami a překvapivými detaily.

Naše svítidla máme vyzkoušená, většinu modelů máme doma. Všechna byla navržena mozkem, vyzkoušena a vyladěna na vlastní kůži a jsou vyráběna našima rukama přímo pro konkrétního zákazníka. Vedle světel nabízíme dekorativní krystaly hotové i v sadách do-it-yourself. Je to větší legrace a můžete z nich vytvořit dekorace zcela podle Vašich představ.

Pokud nás chcete vidět, můžete se bavit retro videem z léta 2012.

Pokud u nás nenajdete světlo, které by vyhovovalo Vaší představě, neváhejte se na nás obrátit vnitřní poštou, rádi Vám vyjdeme maximálně vstříc. Máme dost zkušeností s nejrůznějšími požadavky a dokážeme řešit případné trable. Naším hlavním zájmem je vždy Vaše spokojenost.

Děkujeme Vám za návštěvu.

STÍNÍTKA

Ohýbáním, stříháním, nýtováním a šitím tenké plastové fólie vzniká náš původní designérský počin. Jsou jím stínítka Ježeček, Světlokvět a Korytnačka, nabízená ve třech velikostech (S, M a L). Všechny modely jsou v dostání jako závěsné lampy, lampy na stolek a stojící lampy (na zem). Ježečka a Korytnačku je možné rovněž připevnit rovnou na strop (bez závěsné šňůry) a vertikálně na stěnu.

Všechny modely jsou naším vlastním designem.

Svítíka vyrábíme ručně z tenké, plastové fólie, která propouští dostatek světla, abyste je mohli použít s vybraným zdrojem světla ve všech místnostech, kde vykonáváte běžnou práci. Světla standardně vyrábíme z průsvitné, mléčně bílé fólie, můžete však vybírat z mnoha průsvitných i neprůsvitných barevných odstínů.

Materiál je chemicky, UV a tepelně odolný. Snadno se čistí vodou a mýdlem, v případě silnějšího zašpinění doporučujeme použít technický líh. Prachu se nejsnáze zbavíte ve sprše. Stínítka nesmí přijít do přímého kontaktu s ohněm a nepatří na mráz.

Součástí každého balení je návod, další výbava je uvedena u jednotlivých svítidel. Zdroje světla nejsou součástí balení.

KRYSTALY A LAMPIONY

Dekorativní krystaly vyrábíme podle vlastního designu z trvanlivého a kvalitního tvrdého papíru. Nabízíme spoustu barev, abyste si vybrali a vytvořili dekorace podle Vašich představ.

Krystaly se hodí pro závěsy, kolotoče a jiné ozdoby nad dětské postýlky (výborný dárek pro novorodiče), girlandy na nejrůznější oslavy a jako dekorace domova při rozmanitých příležitostech. Lze z nich vytvořit závěsy, které oddělí jednotlivé zóny místnosti.

Obsah balení je uveden u jednotlivých položek.

Stínítka balíme do pevných krabic vystlaných měkkým papírem a odesíláme poštou pojištěná na plnou cenu s potrvzením dodání. Kvítky posíláme navíc jako křehké zboží, což se odráží na vyšší ceně poštovného. Krystaly balíme bezpečně do pevných obálek. Na cestě je můžete sledovat v systému Track&Trace České pošty.

Není-li uvedeno jinak, balíčky odesíláme nejpozději dva týdny od obdržení platby, protože je vyrábíme přímo na základě Vašich objednávek. Pokud je potřebujete dříve, třeba jako dárek, dejte prosím vědět vnitřní poštou.

Rádi se s Vámi domluvíme na osobním odběru v Brně. Nemusíte čekat doma na pošťáka nebo chodit na poštu, svítítko dostanete obvykle dříve až domů a navíc ušetříte.

Vezměte prosím na vědomí, že u zásilek posílaných za hranice ČR a u objednávek vícero položek je cena za poštovné stanovována individuálně.

Způsob dopravy
Viz záložka Balení a doprava.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LightningFold

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--