Domů Profil prodejce FREYAN
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Český krumlov, ČR
  • 201 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (21) 100%
Nadšenci: 95
Aktivita: aktivní
Prodáno: 201
Registrace: 22.8.2015
Město: Český krumlov
Stát: ČR

FREYAN

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Vítám vás na stránce FREYAN 

Nabízím vám originální autorské šperky.

Dávám Vám 100% záruku spokojenosti.Pokud vámi objednaný šperk nebude přesně takový jaký jste si přáli-přece jen fotka neukáže všechno-napište mi a domluvíme se.Buď Vám vyrobím jiný podle vašich představ,anebo vrátím peníze za zboží.Peníze za poštovné nevracím.

Vystavené zboží je hotové a připravené k odeslání.Pokud chcete vyrobit podobné,nebo více kusů,stačí říct :)

Název vinuté perle je odvozen od způsobu výroby. Různobarevná sklovina je ručně u sklářského kahanu navíjena na drát. V minulosti se sklářské petrolejové nebo benzinové kahany nazývaly lampami, proto se také někdy používá název lampovky či lampové perle.

Vinuté perle patří k nejstarším skleněným výrobkům lidské historie. Nejstarší byly nalezeny v Egyptě a Mezopotámii z období 3 tisíce let př.n.l. Velký rozmach výroby vinutých perlí byl v období renesance v Benátkách. V Čechách – zejména na Jablonecku se vinuté perle vyrábí od 19. století.

Ruční výroba vinutek je již po staletí stejná. Pomocí sklářského kahanu se při teplotě okolo 850°C taví sklovina ze skleněných tyčinek a navíjí se na drát. Aby se sklovina na drát nenatavila, namáčí se drát před navíjením do vody s rozpuštěnou kaolinovou hlinkou. Roztavená sklovina se na drátu tvaruje pomocí malých formiček, pinzet a dalších sklářských pomůcek. Vinuté perle mohou mít pravidelné i nepravidelné tvary různých velikostí. Zdobí se pomocí různobarevných skel nebo i zatavením plátkového stříbra či zlata. Aby po vyrobení perle nepraskly, musí se chladit velice pomalu. Proto se ukládají do perlitu, popela nebo skelné vaty. Po vychladnutí se namočí do vody, hlinka se rozmočí, hotový korálek se stáhne z drátu a tím je zároveň vytvořena navlékací dírka.

Podívejte se i do prodané-pokud se Vám líbí,udělám hodně podobný na míru :)

Každý šperk je v luxusní dárkové krabičce s logem FREYAN.

Po zaslání peněz na účet odesílám krabičku v bublinkaté obálce jako doporučený dopis.Většinou to pošta zvládne do druhého dne doručit.

DĚKUJI A PŘEJI VÁM KRÁSNÝ DEN !

 

žába a srdce

 


Vinutky od FREYAN

Všechny korálky jsou vyrobené s láskou v mé dílně.

 

Unikátní kombinace autorského šperku a masážní pomůcky.Každý náramek je originál,nikdy nejsou dva stejné.Ručně vyrobené vinutky od FREYAN na speciální elastické tlusté gumě,snadno ho nasadíte a sundáte bez komplikovaného zapínání.Neobsahuje žádné kovové komponenty,je 100% vhodný pro alergiky a je 100% vegan friendly-bez použití kůže.

Korálky mají na sobě vystouplé zdobení,které masíruje reflexní body na ruce.Když jej dáte na ruku-sobě nebo partnerovi-a dlaní jezdíte náramkem nahoru a dolů od zápěstí k předloktí,masírujete tím zároveň i dlaň,na které je reflexních bodů nejvíc.Pokud víc přitlačíte,funuje i k regeneraci karpálních tunelů.Reflexka vám spolehlivě stimuluje energetické dráhy a zvyšuje a udržuje životní energii.

Barvy na náramku mají také svou úlohu,obnovují energie a posilují a harmonizují čakry a meridiány.Vybírejte proto náramek buď v duhových čakrových barvách,nebo intuitivně ten který vás přitahuje.Vaše podvědomí dobře ví jaké barvy zrovna potřebujete.Další informace k léčení barvami a reflexologii najdete snadno na netu :)

Vlastní ručně vyrobené korálky FREYAN jsou velmi odolné,ale doporučuji je chránit před prudkým nárazem-např.pánem z výšky na dlažbu.V 90% případů to přežijí,ale přecejen je to sklo.Pokud náramek který je na ruce hodně natáhnete-(jde to fakt hodně,gguma je pružná)-a prudce pustíte,jednak vás střelí,což bolí, a korálky se nárazem o sebe navzájem mohou poškodit.

Namáčení náramku nevadí.Očištění od negativních energií pod tekoucí vodou mu udělá dobře :)

Není vhodný pro děti do 3 let-nebezpečí vdechnutí.

Tady se můžete podívat na to jak a k čemu náramky od FREYAN použít.

Děkuju Jiří Vokáč Čmolík za dokonalý popis :)

https://www.youtube.com/watch?v=B91TipAP38k

 

 

Reflexologie ruky dokáže výrazně posílit imunitní systém a mízní oběh, zlepšit obranyschopnost organismu, uvolnit tělo od stresů a nervozity.

Tato nenáročná a většinou i příjemná technika je skvělým impulsem ke spuštění samoléčebných procesů. Reflexologie ruky se tak stává nejen klíčem k nápravě nejrůznějších blokací životní síly, ale také účinným prostředkem k nalezení fyzické i duševní rovnováhy.

 

Způsob dopravy
každý výrobek je ve speciální krabičce,vloženo do bublinkaté obálky,posláno jako doporučený dopis
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od FREYAN

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--