Domů Profil prodejce SideSign
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 5, ČR
  • 985 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (105) 100%
Nadšenci: 200
Aktivita: aktivní
Prodáno: 985
Registrace: 2.11.2015
Město: Praha 5
Stát: ČR

SideSign

/ Prodávající
Novinky
1038610
13.12.2022 Objednavky prijate do nedele 17.12. odeslu nejpozdeji v utery 19.12. prostrednictvim Ceske posty, či Zásilkovnou.

Ruční práce vysloveně zbožňuju. To, když z kousku látky a nitě pod rukama vznikne něco úžasného. Něco, co si někdo jiný zamiluje, co nevzniklo anonymně někde v asijské továrně. Něco, co má prostě duši a kousek ze mě.

Věnujete-li mi svou důvěru, odvděčím se vám pečlivou prací, do které dám vše.

Všechny výrobky vyrábím v malých sériích po několika málo kusech. To zaručuje nejen široký výběr vzorů a designů látek, který u mě vždy najdete, ale jednoduše se vám tak nestane, že potkáte někoho se stejnými doplňky. Baví mne kombinovat látky a vybírat pro vás vzory v obchodech. Představovat si, které kousky si nejvíce oblíbíte. Vybírám vždy 100% bavlnu.
 
Motýlky u mne najdete klasické vázací. Mají však nastavitelnou velikost okolo krku, nemusíte se tak bát, že vám bude motýlek velký, nebo vás bude škrtit. 

Motýlky běžně dodávám již uvázané a s jednoduchým zapínacím mechanismem (háčkem). Nošení je díky zapínání snadné, není tak nutné motýlka pokaždé uvazovat. Pokud chcete motýlek bez zapínání, stačí, když objednáte variatnu "bez zapínání", která je k dispozici u každého kousku. Motýlek pak oblečete i sundáte jen zavázáním a rozvázáním.

 Nově vám nabízím také dámské motýlky, kapesníčky do saka, kšandy (šle) a motýlky, nebo kšandy v dětské variantě.

 

Pokud máte speciální požadavek na barvu, nebo vzor, napište mi. Ráda vám vyjdu vstříc.

Zaměřuji se hlavně na šití pánských vázacích motýlků. Pokud u mě v nabídce nenajdete barvu, nebo vzor, který potřebujete, napište mi. Mám velké zásoby látek, případně ji pro vás mohu sehnat :) Chcete-li nevázací variantu motýlka, dejte mi vědět, připravím vám jej.

Máte-li zájem k motýlku také o kapesníček, dejte mi vědět, ušiju ho pro vás.

Způsob dopravy
Své výrobky zasílám Českou poštou, doporučenou zásilkou, Zásilkovou, přes PPL, GLS, DPD, či jiného dopravce. Můžete zvolit úhradu převodem na účet, na dobírku, nebo platební branou. Po dohodě je možné osobní vyzvednutí na Praze 5, či u Masarykova nádraží
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SideSign

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--