Domů Profil prodejce naturalbohemia
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha, ČR
  • 163 prodaných kusů
  • 97% kladných hodnocení
Hodnocení: (33) 97%
Nadšenci: 188
Aktivita: aktivní
Prodáno: 163
Registrace: 29.11.2015
Město: Praha
Stát: ČR

naturalbohemia

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsme malá rodinná firma působící napůl v Čechách a napůl v Itálii - Umbrii, kde začalo i moje mýdlové dobrodružství. V Itálii jsem se také školila na výrobu mýdel, kosmetických produktů, marmelád a delikates.

Z Itálie pochází i některé naše pečlivě vybrané suroviny typické pro tento region. 100% panenský nefiltrovaný olivový olej od drobných pěstitelů - záruka nejvyšší kvality. Citrony, fíky, broskve v bio kvalitě. Bylinky divoce rostoucí na loukách a zahradách - fenykl, šalvěj, rozmarýn, tymián, levandule, máta peprná...

Slunce, vůně bylin, modré nebe nad hlavou. Pomalejší způsob života a také jednodušší, který ale neztrácí na kvalitě. Ba naopak. Mým přáním je pro vás vytvořit něco speciálního, nezapomenutelného. V tomto duchu, v souladu s přírodou a s nádechem středozemního podnebí.

MÝDLA. Ve svých ručně vyrobených přírodních mýdlech používám kvalitní italský olivový olej. Dále pak kvalitní másla i jiné oleje. Bylinky mnou nasbírané a usušené, bylinkové výluhy. Přírodní barviva například z kávy, koření, rostlin... Přírodní jíly. Mýdla vyrábím metodou za studena stejně tak i metodou za tepla. 

MARMELÁDY. Používáme ovoce nejlepší kvality. Bez konzervantů, barviv a jiných chemických přísad. Vhodné také pro bezlepkovou dietu, vegetariány, vegány. 

Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte se zeptat.

olivovníky

Způsob dopravy
Zboží bude zasláno v obálce s bublinkovou folií nebo krabičce doporučeně Českou poštou. Při objednávce více kusů se poštovné odvíjí od celkové váhy a hodnoty zboží + balné.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od naturalbohemia

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--