Domů Profil prodejce Miju bio oblečení
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Velký Ořechov, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 65
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 6.12.2015
Město: Velký Ořechov
Stát: ČR

Miju bio oblečení

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Mi:ju je oděvní značka zabývající se etickou módou.

Vytvářím limitované oděvní kusy převážně z biobavlny, která často splňuje biocertifikaci GOTS. Tento certifikát deklaruje nejen materiál v bio kvalitě, ale i důstojné podmínky pro pracovníky při jeho výrobě, stejně tak klade důraz na odstranění ekologické zátěže od počátečního růstu rostliny bavlníku až po distribuci hotového produktu. Dále používám bambusové úplety (bambus minimálně zatěžuje životní prostředí jak při svém růstu, tak i při dalším zpracování a navíc má antiseptické vlastnosti), přírodní materiály, které jsou často vyrobeny v ČR.

Oděvy jsou nadčasové a jednoduché, aby se daly co nejlépe začlenit do Vašeho šatníku. Přírodní materiál je velmi příjemný na dotek a pohodlný pro běžné nošení. Jelikož není vlákno zatíženo chemickými procesy, oděvy z biobavlny mají delší životnost.

 

 

* Zboží odesílám do 3 dnů od přijetí platby na účet.

* K prodeji dávám pouze již vyrobené zboží. Nejsou možné střihové, velikostní a barevnostní varianty oděvů.

 

 

 

Biobavlna je přírodní vlákno, chemicky nenarušené a geneticky nemodifikované. Pěstování  probíhá v systému ekologického zemědělství, tudíž je zakázáno použití nebezpečných pesticidů, syntetických hnojiv a chemikálií, které se při běžném způsobu produkce používají. Biobavlna je mírumilovná k okolní přírodě i k lidem, kteří se o její růst a další úpravy starají. Pokud se dále zpracovává v rámci biotextilní certifikace, výsledným produktem je materiál bez nebezpečných karcinogenních látek a dalších přídavných chemikálií, které mohou narušovat lidský imunitní systém. Je proto také vhodná pro lidi s citlivou pokožkou a pro alergiky.

 

Oděvy z bavlny doporučuji prát v pračce na 40´C, s použitím ekologických pracích prostředků. Raději se vyhněte sušení oděvů v bubnové sušičce, zamezíte tak rychlejšímu opotřebení vlákna. Oblečení můžete žehlit klasicky na teplotní stupeň bavlna. Bambusové úplety perte na 30´C.

 

Způsob dopravy
Zboží Vám bude pečlivě zabaleno a odesláno Českou poštou jako doporučený nebo cenný balík.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Miju bio oblečení

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--