Domů Profil uživatele Tupsybaby
  • Na Fleru od roku 2009, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 2.11.2009
Stát: ČR

Tupsybaby

/ Nakupující
Profil

Vítám Vás a jsem ráda, že jste zavítali mezi tím velkým množstvím nabídek i na mé stránky.

Věnuji se šití dětského oblečení, především pro ty nejmenší slečny. Je to můj koníček a hrozně mě baví vymýšlet a zkoušet různé kombinace a variace. Mám ráda pestrost, ale zase né přílišnou. Takže se snažím kombinovat barvy tak, aby se daly nosit k různým příležostem a oblečení mělo co nejširší využití. Používám převážně přírodní materiály, bavlnu, len. Pokud mi zbyde alespoň chvilinka zpestřím si šití nějakým modýlkem pro malé družičky. Budu se snažit přidávat neustále nové modely, tak snad se Vám budou líbit.

Mimo jiné zhotovuji i fleecové peřinky pro miminka s překrásnými bambulkami a ke každé peřince lze objednat i čepičku, která Vám bude ladit.

Pokud byste chtěli u jakéhokoli zboží upravit barvu, či něco pozměnit, neváhejte a posílejte své dotazy, pokusím se vám vyhovět jak jen to půjde.

Dobu zhotovení Vám vždy upřesním, záleží na množství objednávek, takže v letní sezoně, kdy je nejvice svateb se prodlužuje. Pokud budete chtít družičkové šaty na tyto letní měsíce, kontaktujte mě co nejvíce dopředu ať si zarezervujete termín, na podrobnostech se můžeme poté domluvit i později. Pokud potřebujete něco akutněji, dříve, pokusím se Vám vyhovět, ale nemůžu zaručit, že to půjde.

 

Veškeré oblečení zhotovím v různých velikostech- u šatů prosím uvádějte konfekční velikost a  následující míry: pas a délku od ramen po zem. Někdy se stane, že má dítě velikost mezi dvěma, u kterých už se liší cena, potom Vám sdělím podle zaslaných mír do jaké cenové skupiny patříte.

Pokud by bylo cokoli v nepořádku, po zaslání objednávky, neváhejte mě kontaktovat.

 

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--