Domů Profil prodejce AYVA
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha 10 - Vršovice, ČR
  • 8 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 7
Aktivita: aktivní
Prodáno: 8
Registrace: 28.2.2016
Město: Praha 10 - Vršovice
Stát: ČR

AYVA

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte na mém profiluÚsměv V mých špercích naleznete nejen současné trendy, ale i kousky inspirované mým dlouhodobým pobytem v Egyptě, faunou a flórou Rudého moře, a prosycené starodávným Orientem. Znovuobjevování české přírody mne velmi inspiruje též. Atmosféru se snažím zachytit nejen formou/tvarem, ale především barevností.

Vybírám jen kvalitní materiály, korálky převážně od japonských výrobců kvůli barevné škále i pravidelnosti. Fotografie jsou zpracovány tak, aby co nejvíce odpovídaly reálným barvám. Záleží samozřejmě na nastavení vašeho monitoru, drobné odchylky být mohou, ale opravdu jen drobné. I tak, pro jistotu, věnuji barvám spec. popis Hluboce přemýšlí

Děkuji Vám za Váš čas a zájem,a pokud jste si vybrali nějaký kousek, věřím, že Vám bude dělat radost. Přečtěte si, prosím, část o údržbě a používání bižuterie.   

Jana V.  Naše milá země

Přečtětě si, prosím, všechny body o tom, jak Váš nový šperk používat a udržovat. 

  • Hlavní zásadou je šperk vždy po použití dobře uložit. Do tmy a sucha, nejlépe šperkovnice, a každý druh zvlášť, buď v krabičce nebo sáčku. Materiály na sebe navzájem reagují a může docházet oxidaci i při uložení v temnu a suchu, pokud šperky neoddělíte (platí i pro drahé kovy). Pozor na vlhký vzduch, do koupelny ne Úsměv
  • Šperk je vždy až to poslední, co na sebe oblékáte. Vyvarujte se styku s parfémem či sprejem, krémy, oleji, lakem na vlasy. 
  • Korálkové šperky se mohou občas, při delším neužívání či rychlé změně počasí, "zvlnit" či lehce zkroutit. Není to žádný problém, stačí manuálně lehkým promnutím či povytahováním (ale opravdu něžně), původní formu vrátit. Pokud jde o ploché tvary, dobře poslouží uložení vyrovnaného tvaru na noc do knihy (klasicky zatížit). 
  • Čištění všech typů mnou dodaných šperků provádějte suchým flanelovým hadříkem či hadříkem na optiku, jemným promnutím. Při styku s vodou opatrně vysušte "vymačkáním" v ručníku či hadříku, vyrovnejte do formy u plochých výrobků, a nechte pomalu vyschnout (ne na topení).
  • Šperky s lesklou úpravou (AB atd.), kameny Swarovski s leskem či patinou, nikdy nevystavujte kontaktu s mastnotou (pozor i na krém na ruce), tento lesk pak rychleji mizí. 

Přijímám pouze platby předem na bankovní účet uvedený zde. Po přijetí platby expeduji do 3 prac. dnů prostřednictvím České pošty. Při nákupu nad 500,- Kč (bez poštovného) obdržíte dáreček Dárek

V případě dovolené či nemožnosti expedice, bude info vyvěšeno Brrrr, zima

Způsob dopravy
Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od AYVA

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--