Domů Profil prodejce Růžový květ
Hana Vašková
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Kameničky, ČR
  • 2008 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (223) 100%
Nadšenci: 523
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2008
Registrace: 2.8.2016
Město: Kameničky
Stát: ČR

Růžový květ

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ahoj všichni,

náš obchod je plný bylinek a vůní. Po dlouhé době velkých příprav je to konečně tady a my vám můžeme představit novou přírodní kosmetiku, která je založena na květových vodách vlastní výroby. 

Květové vody jsou vyráběny z našich českých bylinek, jako je jitrocel, bříza, pampeliška, pivoňka, jetel, růže stolistá a mnoho dalších. Jsou jemné a mají spoustu báječných vlastností. Nezapomněli jsme ovšem ani na oblíbené středomořské bylinky, jako je např. levandule či šalvěj. 

Květové vody se dají využít na mnoho způsobů a nejen to. Jsou obsaženy ve všech našich dalších výrobcích - mýdlech a šampucích. Prostě jsme se snažili využít jejich skvělých vlastností naplno.

Oblíbenci aromaterapie zde i nadále naleznou aromaterapeutické vosky a svíčky.

Vše je čistě přírodní a s bylinkami z našeho vlastního pěstování či sběru. 

 

Ať se vám u nás líbí a naleznete zde pro sebe to pravé!

 

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží se platí předem na účet a u vybraných doprav a po České republice je nově možnost dobírky. Balíček se zbožím zasílám Českou poštou jako Balík do ruky za 119,- (není možnost dobírky) nebo do Balíkovny za 65,- (+ případná dobírka 19,-). Další možností dodání balíčku je prostřednictvím Zásilkovny za 69,- na Vámi zvolenou pobočku nebo Zásilkovna na adresu domů za 89,- a u obou variant je možné zvolit dobírku za 19,-. Nově zasíláme do Německa, Rakouska a na Slovensko - zde pouze prostřednictvím Zásilkovny a bez možnosti dobírky. (Slovensko 89,-, Německo, Rakousko 129,-) Dopravce si zvolte sami v objednávkovém formuláři, cena za každý druh dopravného s počtem objednaných kusů nenarůstá. Zboží k odeslání je baleno s ohledem na životní prostředí výhradně do zbytkových papírových obalů (kromě balení herbářových listů v deštivém počasí kvůli zamezení navlhnutí).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Růžový květ

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--