Domů Profil prodejce Ellastration
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Brno, ČR
  • 3884 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (383) 100%
Nadšenci: 1812
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3884
Registrace: 15.9.2016
Město: Brno
Stát: ČR

Ellastration

/ Prodávající
Novinky
1085183
6.12.2023 Objednávky s garancí doručení do Vánoc přijímáme do 5.12.2023. Děkujeme za pochopení ♥

Autorská tvorba Daniely Jaša Fišerové, skrývající se pod názvem Ellastration, odhaluje jemné ilustrace. Ilustrace, které na různých materiálech vyprávějí příběhy.

Ty úplně první vznikaly na papíře. Spojením drobných kreseb a pěticí autorských básniček vznikla kniha Snovotvary. Na jejich stranách se z pampeliščího chmýří postupně rodí liška a o pár stran dál zraje ve větvích stromů jelen.

Kniha Snovotvary

Snovotvary byly v květnu 2016 vybrány na mezinárodní výstavu dětských knih (Książka dobrze zaprojektowana) v polských Katowicích.

Poté začaly ilustrace pronikat na porcelánový podklad a vznikla série hrnků se zvířecími a lesními motivy.

Náhle uzrál i nápad rámovat jednotlivé ilustrace. Ty pak nacházely své místo na stěnách dětských pokojíčků v České republice i v zahraničí.

 Reprodukce Ellastration

Posledním počinem je spojení ilustrací a textilu. Na tomto propojení aktuálně pracujeme.

 

 

 

Ellastration tvorba je založena na autorských ilustracích. Vybrané motivy jsou zpracovány do formy speciálních obtisků. Porcelánové nádobí je těmito obtisky ručně dekorováno a vypalováno v keramické peci na vysokou teplotu. To zaručuje stálost barev a odolnost vůči běžnému mytí v myčce a ohřevu v mikrovlnné troubě.

Umístění motivů není vždy 100% stejné, protože se nejedná o sériovou, ale ruční výrobu. Každý kus je originál a rozmístění motivů se může drobně lišit. 

⋆ u mytí v myčce záleží na chemikáliích, které jsou používány. Z tohoto důvodu doporučujeme spíše ruční mytí, které je k porcelánu a motivům šetrnější.

 

 

 

 

 

Díky tomu, že se naše zboží dostalo na poličky brněnské prodejny Place store, jsme měli možnost být i součástí reportáže v Dobrém ránu s Českou televizí. Ke shlédnutí zde:

//www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/317291310020023/video/528789

Miluju tě!

Máme velkou radost!
Kniha Snovotvary byla vybrána na mezinárodní výstavu dětských knih (Książka dobrze zaprojektowana) v polských Katowicích.

 

 

Způsob dopravy
OSOBNÍ ODBĚR V BRNĚ - individuálně po předchozí domluvě. ZÁSILKOVNA - balíčky odesíláme do 14 dnů od připsání peněz na účet (dle dostupnosti jednotlivých kusů). Zboží je vždy řádně zabaleno do bublinkové fólie. Každý balík je pojištěn. Prosíme, abyste si zboží kontrolovali již při převzetí a případně poškozený kus reklamovali hned na výdejním místě. Zásilkovna nebude brát na pozdější reklamace ohledy.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ellastration

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--