Domů Profil prodejce Toconeos
Adriana Tkočová Köhlerová
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Zděchov, ČR
  • 803 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (62) 100%
Nadšenci: 425
Aktivita: aktivní
Prodáno: 803
Registrace: 18.1.2017
Město: Zděchov
Stát: ČR

Toconeos

/ Prodávající

 

Vítejte v Toconeos

 

Jsme malá firmička - já, občas má pomocnice švadlenka a pár IT kamarádů, co pracují z kamarádství.  Všechny nás pojí soulad se správnou věcí a nadšení pro věci, které dávají smysl. Jsme tým pracující na produktech, které lidem dávají možnost být a žít bez zbytečného odpadu a v prostředí, které je přirozené - v netoxickém, čistém, přírodním.

Do biobavlny jsem se zamilovala, ta je mi nejmilejší. Tvoření dětského světa v té nejčistší podobě, přírodní, organické, bez chemikálií - to mně baví nejvíce. Produkty pro ženy pak představuje široké spektrum, kde se můžu vyřádit jak manuálně, tak především žensky. Všechny tyto produkty jsou několik let odzkoušeny a testovány v praxi.

biobavlněné tampónky Toconeos
 

Název Toconeos je zkratkou pro ‘‘TO CO NEubližuje Okolnímu Světu‘‘ a je přirozeným vyústěním poptávky a přání těch, kteří už dnes myslí na budoucnost svého děťátka, na jeho zdraví a vývoj, a také na budoucnost světa, ve kterém se vyvíjí, roste a bude žít.

 

 

Čistota

Vybíráme pro Vaše děti pouze čisté materiály -  100% organickou bavlnu, 100% atestovanou bavlnu, len, ovčí vlnu, bio pohankové a bio špaldové slupky a dřevo. Naše produkty jsou přírodní, organické a bez chemikálií, Vás a Vaše děti tak obklopujeme čistotou z přírody, nedýcháte škodliviny a Vaší pokožky se dotýká jen láska a dobro.

biobavlněné tamponky Toconeos

 

Kvalita

Pracujeme s láskou a s myšlenkou být prospěšnými zdravé zemi. Tvoření světa v té nejčistší podobě je pro nás závazkem, který naplňujeme s úctou k přírodě, k Vám a k Vašim dětem. Přinášíme produkty takové, jaké máme sami rádi, příjemné na dotek a šetrné k přírodě.

Pečlivě volené materiály nám dovolují nabídnout mnoho krásných produktů, které se dokáží přizpůsobit měnícím se potřebám Vašeho dítěte, stáváme se tak důležitými ve Vašem každodenním životě. Vyrábíme pro Vás a Vaše dítě jen to nejlepší.

 

 

100% organická bavlna

Pokožka je největší dýchací orgán našeho těla s vysokou absorpční schopností, látky, které si oblékáme a které máme kolem sebe, nám tvoří naše osobní životní prostředí 24 hodin denně, s láskou a úctou k Vám a k přírodě tedy pracujeme na tom, aby toto prostředí bylo co nejčistší a splňovalo tak vysoké nároky nejen Vás pečujících rodičů, ale také nás výrobců v postoji ke všemu, co nás na naší živé planetě obklopuje a čehož jsme nevyhnutelnou součástí. Krátkozraké nakupování levných materiálů, vyráběných chemickou cestou, tělo zatěžují uvolňujícími se látkami, je tedy ve Vaší moci osobní životní prostředí Vás i Vašeho děťátka ovlivnit tím správným směrem. Produkty z organické bavlny jsou vyhledávány především pro svou čistotu, kvalitu a trvanlivost chemicky neponičených materiálů – což ocení i Vaše peněženka. Mají příznivé účinky na pokožku, potřebují je nejen zdravé děti, ale také děti alergické a děti s atopickými ekzémy. Pokožka je opravdu velkou vstupní bránou do těla maličkého děťátka, pečlivě tedy vybírejme, čím ji obklopíme.

 

Ovčí rouno

Ovčí vlna je výjimečná nejen svými antibakteriálními účinky. 100% přírodní produkt působí jako vyrovnávač tepla vyznačující se vysokou hřejivostí a zároveň vzdušností, Vaše děti tak budou v pohodlném teple i při sebevětším vrtění se při spánku, nehrozí jim velmi studená přikrývka na okrajích, jako je to např. u peří, nebude jim tedy zima, ale ani přílišné horko. Ovčí vlna také příznivě ovlivňuje spánek a relaxaci těla, je vhodná pro miminka, alergiky a děti citlivé na roztoče. Samočistící schopnost vlny podpoříme častým větráním ve vlhkém počasí nebo v mlze.

 

Pohankové a špaldové slupky

Na zdravé sezení, ležení, polehávání a hraní pro Vás vybíráme bio materiály pohanku a špaldu, neboť jsou ekologicky a zdravotně nezávadné a pro své příjemné vlastnosti velmi vyhledávané. Po náhodném pozření malým dítětem není na místě panika, jedná se o přírodní produkt, nikoli umělou hmotu. Díky svým zdravotním i komfortním vlastnostem jsou nenahraditelné jako výplňkový materiál. Pohankové slupky působí velmi blahodárně na opěrný aparát, přizpůsobí se Vašemu tělu a zároveň tvoří pevnou oporu, mají jemně masážní účinek a jsou velmi příjemné na dotek, zvuk přesýpající se pohanky je příjemně šelestivý a má uklidňující účinek. Patří mezi těžší výplňky, proto jsme ji doplnily lehčími špaldovými slupkami, v poměru 50% špaldové slupky a 50% pohankové slupky. Špaldové a pohankové slupky jsou známé také pro své nahřívací vlastnosti, po nahřátí na slunci nebo jiném bezpečném tepelném zdroji (např. na radiátoru) jsou svou hřejivostí velmi vhodné pro oteplení těla, při odpočinku se teplo plynule uvolňuje, pomáhá také při kolice u miminek nebo při podchlazení při pobytu venku. Vysoký obsah kyseliny křemičité působí proti geopatogenním zónám, neboť křemík je těžce prostupný, pohanka je tedy velmi vhodná do dětských pokojíčků. Doporučujeme udržovat produkty v suchu a větrat na sluníčku nebo v mrazu.

 

 

Poděkování

Jsme velmi rádi, že Vám můžeme nabídnout čisté produkty pro Vás a Vaše děťátko, těší nás Vaše přízeň, mnohokráte Vám děkujeme a přejeme mnoho krásných chvil s Vašimi dětmi a našimi produkty.

Uložit

Způsob dopravy
Doprava PPL soukromý balíček na uvedenou adresu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Toconeos

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--