Domů Profil prodejce Slunečnice Zlín
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Zlín, ČR
  • 306 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (76) 100%
Nadšenci: 418
Aktivita: aktivní
Prodáno: 306
Registrace: 14.2.2017
Město: Zlín
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení a milí. Bohužel jsme nuceni náš obchod - z důvodů personálních a organizačních změn - uzavřít. Do 31.10.2018 si ještě můžete udělat radost některým z našich výrobků. Přejeme všem krásné dny a děkujeme za podporu, kterou jste nám projevovali:)

Slunečnice Zlín

/ Prodávající
Novinky
759423
31.10.2018 !!!Poslední den, kdy si můžete udělat radost nákupem ve Slunečnici!!! Děkujeme všem za podporu, kterou jste nám projevovali a přejeme všem krásné dny plné radosti :)

Vážení a milí. Bohužel jsme nuceni - z důvodu personálních a organizačních změn v organizaci - obchůdek Slunečnice na Fleru uzavřít.

Děkujeme všem za milé komentáře, zprávy, podporu či nákupy našich výrobků. Udělali jste velkou radost těm, kteří se na jejich výrobě podíleli.

Pokud jste si vyhlédli nějaký výrobek, který udělá radost vám či někomu z vašich blízkých,  můžete si jej ještě do 31.10.2018 objednat. Poté obchůdek uzavřeme.

Všichni naši zaměstnanci vám všem přejí krásné dny plné pohody a radosti :)

 

Krásný den přejeme a vítáme vás v naší prodejní galerii.

Organizace je založena za účelem podpory integrace spoluobčanů se znevýhodněním, především dětí, mládeže a mladých dospělých lidí s mentálním a kombinovaným postižením.

Posláním Slunečnice je vytvářet mladým dospělým lidem s mentálním postižením, popř. s přidruženým znevýhodněním zrakovým, sluchovým, tělesným, psychiatrickým, podmínky pro další vzdělávání, zaměstnávání a sociální začleňování, s cílem žít běžný život ve stejných podmínkách jaké mají jejich zdraví vrstevníci.

Vedlejší činností sdružení je provozování chráněných pracovních míst, tréninkových dílen.

K těmto tréninkovým dílnám patří (mimo jiné) keramika, výroba přírodních mýdel, kreativní dílna, výroba buttonů (odznaků, placek, magnetek)... Ze všech těchto dílen vám budeme postupně nabízet své výrobky...

Nákupem výrobků z našich dílen nezískáte pouze věc... Získáte výrobek, ve kterém je spousta pokusů a omylů, snahy, radosti, péče a lásky... Kupujete si kousek srdce, kousek duše, kousek něčího života...

Pokud jste ze Zlína či okolí, můžete si přichystanou objednávku vyzvednout osobně ve Slunečnici. V tom případě Vám vynulujeme poštovné při přijetí objednávky. Tuto informaci nám, prosím, sdělte do zprávy k objednávce.

Ručně vyráběné dekorativní předměty z keramiky. Hlíny i glazury jsou zdravotně nezávadné. Způsob užití výrobku je pouze na vás.

V dílně se uživatelé a zaměstnanci učí pracovat s keramickou hlínou a glazurami. Výrobky vznikají válením, modelováním hlíny, vykrajováním tvarů, ale i vylíváním do forem a točením na kruhu.

Těmito a dalšími technikami je procvičována jemná motorika, zručnost a trpělivost. Následným glazováním je osvojován cit pro barvy a rozvíjena fantazie.

Vzhledem k tomu, že každý výrobek je originál, jsou všechny pouze po jednom kuse.

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží balíme řádně tak, aby při doručování nedošlo k poškození. Cena poštovného je jednotná, v případě menší či větší zásilky cenu upravíme při přijetí objednávky. Zboží zasíláme Českou poštou. Nově zasíláme také přes Zásilkovnu, kde je poštovné výhodnější.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Slunečnice Zlín

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--