Domů Profil prodejce Daminky
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Plzen, ČR
  • 531 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (90) 100%
Nadšenci: 119
Aktivita: aktivní
Prodáno: 531
Registrace: 13.11.2017
Město: Plzen
Stát: ČR

Daminky

/ Prodávající
Novinky
735925
17.7.2018 Protože mám dnes narozeniny,vyhlásila jsem pro Vás SOUTĚŽ o nákup v hodnotě 500Kč :) Nakupte u mě, vyfoťte, jak si Vy (nebo obdarovaní) nových náramků užíváte a foto mi pošlete.

· Vítejte v obchodě plném drahých kamenů ·

 DAMINKY jsou energií nabité léčivé náramky z přírodních materiálů prémiové kvality. Minerálů, polodrahokamů či speciálních druhů dřeva, inspirativně tvořené s pečlivostí a láskou z kvalitních komponentů z celého světa.

V naší nabídce nenajdete stovky produktů - náramky tvoříme z pečlivě vybraných materiálů a s citem. Jedná se o autorský design speciálně navržený tak, aby k sobě dokonale ladily funkce jednotlivých kamenů a zároveň jejich vzhled.

 daminky1

 

Tvořte příběh...

Každý náramek přináší svému nositeli pozitivní účinky na jeho duševní i fyzickou kondici. Léčivé kameny Vám mohou pomoci v mnoha oblastech Vašeho života. Všechny potřebné informace najdete u každého z náramků v nabídce, případně Vám je ráda individuálně sdělím.

Nejde zde však pouze o jejich účinek, ale také o spojení s přírodou, o stylový a přirozený doplněk. Přirodní minerální a dřevěné náramky jsou nejen krásně barevné a stálé (nemusíte se bát, že se kuličky časem opotřebí, jako je tomu u syntetických materiálů), ale každý v sobě také nese svůj příběh, který Vy dále rozvíjíte tím, že náramek nosíte.

Energii kamenů dobíjejte na slunci či měsíčním světle.

daminky2

 

Zaměřeno na individualitu...

Máte vlastní představu, jak by měl Váš náramek vypadat, co by měl přinést, či symbolizovat? Jsme Vám k dispozici pro případ individuálních přání a rádi pomůžeme vybrat a následně zhotovíme náramek přímo Vám, či Vašim blízkým na míru.

 ·

Náramky DAMINKY jsou tvořeny v čistém a hygienickém nekuřáckém prostředí bez alergenů. 

Náramky odesíláme uložené v ručně šitém dárkovém pytlíčku ze 100% BIO bavlny, jsou proto ideální nejen pro Vaše potěšení ale i jako vkusný dárek. Dárkové balení je zahrnuto v ceně náramků.

· Děkujeme za přízeň! ·

image Prosím zákazníky a zákaznice, kteří si nechávají posílat balíček DO PRÁCE, aby vždy uváděli k adrese i NÁZEV SPOLEČNOSTI. V případě, že tak neučiníte a zásilka nebude doručena z důvodu "neznámého adresáta", nemohu bohužel za takto nedoručenou zásilku ručit. Děkuji za pochopení. image

 

Jak zjistím svou velikost náramku?

Pro zjištění správné velikosti Vám postačí jednoduchá pomůcka:

  • krejčovský metr
  • případně alternativa v podobě provázku a jakéhokoli metru či pravítka

Nyní změříte těsný obvod zápěstí na místě, kde běžně náramky nosíte a připočtete cca. 1 -1,5 cm. Náramek volíme o trošku větší z důvodu, aby nebyl moc těsný a neškrtil (zároveň ale nesmí být moc volný). Nejběžnější dámskou velikostí bývá naše velikost M (17,5 cm), pánská L (21 cm).

Jak o náramky pečovat?

Minerály a drahé kameny jsou velmi odolným materiálem, který je stálý a bez problému snese bežné denní užívání - včetně vody, otěru, horka i mrazu. U náramků s kovovými komponenty vždy uvádíme, jakým druhem kovu je ozdobený. Většina našich náramků je tvořena doplňky z kvalitní šperkařské chirurgické nebo nerezové ocele, která je velmi rezistentní, korozivzdorná a nemusíte se s ní vyhýbat jakékoli činnosti.

I přes odolnost náramků doporučujeme za účelem zachování dlouhodobě originálního vzhledu dodržovat určitá pravidla:

  • sundavejte si náramky na noc a před delším pobytem ve vodě
  • skladujte náramky na suchém a čistém místě
  • jednou za čas je dobré zbavit náramky běžných nečistot - očistit jemným hadříkem, případně opláchnout vlažnou vodou a následně důsledně osušit
Způsob dopravy
Zboží odesílám ČESKOU POŠTOU, formou "doporučený balíček" či "balík do ruky". Každého zákazníka informuji o odeslání a dávám k dispozici sledovací číslo zásilky. Preferuji platbu předem na účet, odesílám zpravidla druhý den po připsání platby. Poštovné se odvíjí od platného ceníku České pošty. Možnost osobního předání v Plzni po předchozí domluvě.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Daminky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--