Domů Profil prodejce Snowflake Art
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Brno, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 27
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 2.1.2018
Město: Brno
Stát: ČR

Snowflake Art

/ Prodávající
Novinky
878632
24.4.2020 V obchůdku přibyly úplně nové brože- vyšívaná keramika s motivem granátového jablka!

Vítejte v mém obchůdku Snowflake Art, místě, kde i malá drobnost dokáže vykouzlit velkou radost.

Mé zboží se převážně skládá z ručně vyšívaných náušnic. K nim tu najdete vyšívané brože možných i nemožných tvarů a motivů. Každý kousek je vždy unikátní, podle toho, jak se zrovna chce jehle do látky.

A jak to vše začalo?

Mou značku jsem pomalu začala tvořit poté, co mě můj (v té době dle mého názoru) až příliš nadšený přítel tak dlouho přesvědčoval, že jsem si nakonec s tichými slovy, že si podnikání představuje jako Hurvínek válku, založila svůj první účet na Fleru.

Mé obavy se ale nepotvrdily, a ač jsem se zprvu velmi trápila nad každým popiskem, značka pomalu ale jistě začala dostávat ten správný tvar. Tvorba obchůdku se mi doslova dostala pod kůži a výšivka mě nenávratně pohltila. Dokázala jsem nad výrobou strávit i celou noc a někdy jsem ani nevnímala, že na mne někdo mluví.

Jsem moc ráda, že jsem vše nevzdala a překonala všechny ty klacíky, balvany a bezedné propasti, abych se mohla těšit z úsměvů, které se skrývají za každou maličkostí, kterou si lidé ode mě odnesou. Nedám dopustit na každodenní malé radosti, které bychom si měli dělat. Ať už sami sobě, či navzájem. Přijďte se také podívat k nám na stánek, jak Vám sluší ruční výšivka a rozněžnit své srdce pěknou maličkostí, kterou si odnesete na kabátku, ouškách nebo v kapse domů.

 

Na závěr: pokud jste se našli v některém ze šperků a přáli by jste si ho v jiném odstínu, či máte ideu, jak špěrk změnit aby vám lépe pasoval do šatníku, nebojte se mi napsat. Ráda si vyslechnu všechny vaše nápady a budu se snažit udělat vše pro to, aby vás můj špěrk těšil. 

Dle možností se budu snažit poslat balíček co nejlevnější cestou. Osobně preferuji jako cenově nejvýhodnější variantu Zásilkovnu nebo osobní převzetí v Brně či Břeclavi :)

 

Zásilkovna- balíček bude odeslán na Vámi zvolenou pobočku, kde bude k vyzvednutí většinou do druhého dne. 

Osobní převzetí- je možné se domluvit na osobním vyzvednutí v Brně a Břeclavi.

Česká pošta- formou doporučeného balíčku.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Snowflake Art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--