Domů Profil prodejce KERAMIKA S ÚSMĚVEM
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • PRAHA 5 - SMÍCHOV, ČR
  • 641 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (70) 100%
Nadšenci: 443
Aktivita: aktivní
Prodáno: 641
Registrace: 2.2.2018
Město: PRAHA 5 - SMÍCHOV
Stát: ČR
Důležitá informace: Zdarma doprava ( do Balíkovny) při objednávce nad 1500Kč a ke každému nákupu dáreček

KERAMIKA S ÚSMĚVEM

/ Prodávající
Novinky
1086320
12.12.2023 Nejzazším termínem pro odeslání zboží je středa 20. 12. 2023 ( Česká pošta/Balíkovna).

Dobrý den,

Vítám Vás ve svém obchůdku. Jmenuji se Zuzana Kordová Štefanová a vyrábím ručně točenou keramiku, dekorovanou a pálenou na 3 výpaly tzv. krakelování. Snoubení staré techniky s moderním designem a barevností. Keramika je určena  na běžné používání pro styk s potravinami a může se dávat do myčky i mikrovlnné trouby.

 .....Nevím kdy se stala keramika mojí láskou, ale už jako velmi malá jsem měla nejraději,,moje zamilované blátíčko", z bláta jsem přešla v lidovce na keramickou hlínu a znala jen modelování.  Pak přišla keramická škola v Bechyni a  já se zamilovala podruhé a to do točení na keramickém kruhu. Po dostudování a praxí v různých dílnách jsem si v roce 1997 založila vlastní ateliér v Karlíně. Fascinovaly mně staré techniky v keramice v kombinaci s novým a touha po barevných glazurách. A takto vznikla současná tvář mé autorské keramiky. Po vytočení na keramickém kruhu, následuje přežah, glazování a dekorování technikou kukačkování nebo malování. Po druhém výpalu nastává krakekování...kdy se tvoří prasklinky na glazuře... prasklinky mají svůj  osobitý nepravidelný tvar , hustotu, tento proces já nemohu ovlivnit a ani  finální odstíny patin na glazuře. Pak následuje třetí, poslední výpal kde se vše zataví, sline. Každý kus má svou osobnost a někdy i ,, hlavu", dva stejné nejde udělat...a to se mi právě na téhle technice líbí. Ateliér v Karlíně byl bohužel v roce 2002 při povodních totálně zničen. Nedovedla jsem si představit, že bych musela s touto prací skončit a to mně asi tenkrát nakoplo ....Takže zase od začátku znova vybudovat ateliér ve Vysočanech, tamodtud jsem se přestěhovala v roce 2006 na Smíchov, kde si můžete přijít pro mou keramiku... Keramiku s úsměvem

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta, balík do balíkovny, balík na poštu nebo balík do ruky, bublinková folie, krabička, baleno pečlivě a s láskou:) Zboží zasílám jako "KŘEHKÉ" a pojištěné na dobírkovou částku! Takže pokud se vám i přesto stane, že se rozbije (za ty roky, co využívám poštu, by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky- a balím poctivě, abych takovým případům předcházela!) musíte do 48 h zajít s balíkem na poštu, přesně tak, jak jste ho rozbalili a pošta musí tu reklamaci posoudit!! Vítáme též osobní odběr v Praze 5 - Smíchov!
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od KERAMIKA S ÚSMĚVEM

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--