Domů Profil prodejce Pocato Books
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Poličná, ČR
  • 74 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (14) 100%
Nadšenci: 24
Aktivita: aktivní
Prodáno: 74
Registrace: 11.3.2018
Město: Poličná
Stát: ČR

Pocato Books

/ Prodávající
Novinky
982397
4.12.2021 Nově mám skladem jeden nebelvírský, zmijozelský a mrzimorský zápisník. Do Vánoc bych stihla vyrobit i havraspárský, stačí mi napsat!
Zároveň jsem přidala tři nové skicáky :)

ruční knižní vazba | domácí výroba | srdce a ruce

 

Pocato Books je značka ručně šitých zápisníků, každý list papíru, každý centimetr bavlnky mi prošel rukama, každému kousku věnuji maximální pozornost.

 

Zápisníky, skicáky, bujo a další

Autorská vazba je založená na různých technikách a pokusech svázat bloky pevně, funkčně a zároveň esteticky. Tato vazba umožňuje otevřít blok do 180° a umožnit tak psaní od okraje k okraji, na boku vazby se nachází poutko na tužku, gumička zabraňuje nežádoucímu otevření bloku v zavazadle.

V nabídce můžete najít i tečkované zápisníky vhodné na bullet journaly a dále skicáky ušité z kvalitních uměleckých papírů. Bullet journaly jsou navržené speciálně pro potřeby tohoto typu plánování. 

Ať už píšete, plánujete, kreslíte nebo malujete, určitě oceníte to, že bloky leží otevřené pěkně na plocho a umožňují pohodlnou práci. 

To, jak budete mé výrobky využívat, záleží ale samozřejmě jen na vás. Produkty mám ale z praktického hlediska vytříděné na základě primární funkce na skicáky, bullet journaly a zápisníky.

 

 

 Vzorované papíry

Některé zápisníky v nabídce jsou potažené papírem s potiskem, tiskem nebo mramorovaným papírem. U tisku a mramorování jde o autorské motivy a vlastní výrobu.*

- Tisk: Razíka na potisk papíru vyrábím linorytem nebo vyrýváním do gumy. Na tisk využívám archivní voděodolný inkoust nebo barvy na linoryt. 

- Mramorování: Každý papír zušlechtěný mramorováním je originál, vzory vznikají na vodní hladině a jejich výsledný vzhled je často zcela dílem náhody. 

- Grafický design: Zatím mám z vlasní tvorby v nabídce pouze Pocato vzor - vzor kočky brambory. Hravý a ztřeštěný motiv, vhodný pro milovníky koček, brambor a lehce infantilní grafiky. Ostatní vzorované papíry byly už tak zakoupené a nejde o vlastní grafickou tvorbu.

Pocato Books

 

* Jediné razítko, které není autorské (resp. mé), je razítko s logem a názvem značky, které umísťuji na zadní stranu desek zapísníků. Toto razítko vyrobila Lída Kejmarová

Způsob dopravy
Zápisníky zasílám přes Zásilkovnu na výdejní místo nebo na adresu. Zboží balím do hedvábného papíru. Další obalový materiál se snažím recyklovat z toho, co máme doma. Vždy cílím na maximální ochranu zboží. Většinou jsou bloky zabalené v kartonu, krabici nebo obálce s bublinkovou folií. Výsledný balíček je nakonec zabalen do poštovního balicího papíru a přelepen recyklovatelnou páskou s lepidlem na bázi přírodního kaučuku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Pocato Books

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--