Domů Profil prodejce dreammacramebymia
Michaela Klokočníková
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Rudná, ČR
  • 64 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (13) 100%
Nadšenci: 28
Aktivita: aktivní
Prodáno: 64
Registrace: 2.5.2018
Město: Rudná
Stát: ČR

dreammacramebymia

/ Prodávající
Novinky
1090946
22.1.2024 Na všechny objednané andělky a andílky je aktuálně termín výroby 7-10 kalendářních dní.
Těším se na Vaše objednávky ❤️

Jmenuji se Míša, vyrábím s radostí a pro radost, s láskou v malém městečku kousek od Prahy. Už jako malá jsem ráda vyráběla cokoliv z čehokoliv, domečky z hlíny, zvířátka z papíru, náhrdelníky z kaštanů, popcornu i korálků. Zdobila jsem, lepila, stříhala, našívala i vyšívala, háčkovala, pletla, stavěla… 

Macramé Andělky a jiné dekorace, bižuterii i lapače snů pro vás ráda vyrobím na přání. Máte představu? Napište mi.

 

Lapače snů

Lapače snů visí na zdech mnoha pokojů a ložnic. Za tyto magické symboly vděčíme kmenům starých Indiánů, kteří věřili, že sny, dobré i špatné, se vznášejí nad hlavou každého z nich. Vytvořili proto tento amulet, který se zavěsil nad postel nebo kolébku. Jeho úkolem bylo zachytit v síti lapače zlé sny, které byly s východem slunce zničeny. Ty dobré však sklouzly po peříčku zpět do duše spícího. Legend o vzniku prvního lapače je mnoho, která je pravdivá se už nedozvíme. Důležitý je fakt, že všechny se shodují v tom, že lapač snů chrání před zlými sny, a negativní energií i během dne.

 

Základem lapače je kruhový tvar, který má i své opodstatnění. Kruh představuje svět a vesmír a chrání korálek uprostřed lapače, který znázorňuje vlastní já. Je středem, kolem kterého se točí celý svět. Kruh může být vyroben z vrbových větviček, dřevěných ale i jiných materiálů. V kruhu je napletena síťka s mnoha uzlíky, která chytá všechny sny. Ty špatné pak zachytí, aby se nedostaly ke korálku. Čím hustší síť, tím je lapač účinnější. Síť zobrazuje také symetrii, která navozuje pocit harmonie. Důležitou roli na lapači snů hrají i peříčka, po nich totiž ty dobré sny sklouznou zpět do duše spícího.

Ať už budete těmto legendám věřit nebo je na vás. Lapač snů určen nejen k zahánění negativní energie, ale slouží také jako krásná dekorace. Sami uvidíte, zda se vám noční můry vyhnou.

Lapače snů si můžete koupit, ale ten který si sami vyrobíte nebo takový, který dostanete darem, by měl naplnit váš spánek klidnými sny. 

První Andělku z česané bavlny jsem vyrobila v prosinci roku 2021.

Od té doby pro Vás vyrábím Andělky na ochranu domova, lásky a Vašich přání téměř denně. Pokud si nevyberete zde na profilu, zkuste mi napsat a třeba společně vymyslíme takovou, kterou jste si vysnila.

S láskou 

Míša 

Způsob dopravy
Zásilkovna 79,- Kč, PPL do Parcelboxu nebo Parcelboxu 69,- Kč. Velké zásilky za 120,- Kč přes PPL nebo Zásilkovnu do výdejen.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od dreammacramebymia

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--