Domů Profil prodejce bohos
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • České Budějovice, ČR
  • 344 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (21) 100%
Nadšenci: 48
Aktivita: aktivní
Prodáno: 344
Registrace: 13.5.2018
Město: České Budějovice
Stát: ČR

bohos

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém malém obchůdku pro všechny originální a stylové nevěsty. 

Všechny naše podvazky jsou ručně šité, takže je každý kus originál a může se od produktových fotografií lehce lišit. 

NĚCO MODRÉHO

Součástí každého našeho podvazku je i "NĚCO MODRÉHO"  v podobě drobného modrého přívěseku z akvamarínu.  Akvamarín je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl. A to je myslím přesně to, co nevěsta ve svatební den potřebuje ❤️ U nás dostane ke svému podvazku tento malý, stylově sladěný talisman každá nevěsta i s průvodním popisem jeho tajemství ✨

A vy díky němu nemusíte zaměřovat pozornost jen na modré podvazky, protože tradici "něčeho modrého" máte u nás splněnou vždy! 

BALENÍ

Všechny podvazky jsou dodávány v krásné papírové krabičce s naším logem. Pokud tak podvazek kupujete jako dárek, nemusíte si lámat hlavu s balením. 

VELIOST PODVAZKŮ

Velikosti našich podvazků jsou víceméně univerzální. Součástí každého podvazku je nějaký systém regulace délky. Obvykle příjemně sedí na obvod stehna cca 47-65cm, ale jsou pružné a lze je natáhout i více. Stejně tak se mohou posouvat po stehnu níž nebo výš a najít tak místo kde sedí nejlépe. Pokud však víte, že potřebujete výrazně větší nebo menší velikost, neváhejte mi napsat a délku podvazku pro Vás přizpůsobím. 

DODÁNÍ

Většinu podvazků odesílám opravdu rychle, nejčastěji do 2 dnů od uhrazení objednávky nehledě na uvedené doby dodání.Mohou nastat vyjímky, proto raději uvádím delší doby dodání.  Pokud na podvazek oprvadu spěcháte, zkuste mi napsat, třeba to ještě stihneme. Objednávky které přijdou ve středu večer s žádostí doručení na páteční rozlučku nejsou nic neobvyklého a z 99% se nám podaří je k Vám dostat včas. 

Jen ppokud na objednávku spěcháte, vždy mi prosím raději k objednávce napište, kdy je Váš nejzašší termín, ať mohu dát Vaší objednávce prioritu. 

Těším se na Vaše objednávky a pokud budete chtít jakkoukoliv radu, neváhejte se na mě obrátit, s radostí Vám vše objasním a poradím. 

Platba se provádí předem na účet. Poštovné hradí kupující - cena poštovného je 105Kč. 

Pokud nebudete se zbožím spokojeni, je možné jej do 2 týdnu zaslat v neporušeném stavu zpět. 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od bohos

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--