Domů Profil prodejce namechu
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 6, ČR
  • 454 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (78) 100%
Nadšenci: 404
Aktivita: aktivní
Prodáno: 454
Registrace: 21.10.2010
Město: Praha 6
Stát: ČR

namechu

/ Prodávající
Novinky
1089223
8.1.2024 Právě vyšel rozhovor na Fleru o namecháčcích.
Co je za jejich výrobou, o tom, jak je vytvářím a kam budou směřovat dál:

https://www.fler.cz/magaz...

Vystudovala jsem Ilustraci a grafiku na FDU v Plzni, kde během studia vznikl první plyšáček. Nyní šiji plyšáky a polštáře pod značkou Namechu již šestým rokem a najdete je kromě na Fleru v několika kamenných obchodech po celé ČR.

Zvířátko vyryji do lina, otiskávám a přímo na látku jej sama tisknu sítotiskem. To znamená, že protlačím barvu přes šablonu na hedvábném sítu přímo na látku. Barva se do látky krásně vsákne a je sytá i po mnoha vypráních. Výsledkem je originální otisk grafiky na každém plyšáčkovi, takže když ho pak držíte v rukou, chováte s ním v náručí takové malé hebké umělecké dílo.

Tisknu na pevnou bavlněnou keprovou látku nebo dvojitou bavlnu. Vytištěné zvířátko sešívám s hebkým plyšem a vyplňuji ho měkkou výpní s dutého vlákna.

Vznikají tak hebcí plyšáčci a polštáře. Každý se s nimi rád pomazlí, poňufá. Jsou to oblíbení mazlíčci u dětí i dospělých. 

V únorovém čísle časopisu Marianne bydlení si můžete přečíst něco málo o mě mých namecháčcích. Díky designovým ochůdkům Lípa, HRST, UMU, Lemarket - hlídárna a obchodu divadla Minor je můžete různě po Čechách pořídit sobě nebo svým nejmladším.  Chorošové lampy budou brzy poprvé v kamenném obchůdku a to v plzeňském UMU.

Způsob dopravy
Plyšáčky zasílám přes Zásilkovnu. Každého plyšáka označím cedulkou s názvem, složením a jak se má prát. Balím je do recyklovaných obalů.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od namechu

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--