Domů Profil prodejce MamBaLu
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 16 hodin.
  • Brno, ČR
  • 66 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (13) 100%
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 66
Registrace: 14.6.2018
Město: Brno
Stát: ČR

MamBaLu

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás na mé "stránce" :-)

Tvorba čehokoliv, malování a šití je moje celoživotní láska. Nyní v důchodu se již v klidu domova bavím tvořením a krásně tak trávím zasloužený čas relaxu. Doufám, že se Vám má tvorba bude alespoň trochu zamlouvat, potěší Vaše oko i dušičku...

S pozdravem "MamBaLu" - mamka babička Ludmila :-) aneb tvořím s láskou pod touto "značkou"...:-)

 image

Něco málo k výrobě našich (tvořím s dcerou) "značkových" bolsterů (relaxačních polštářů)...

Všechny bolstery jsou v bio kvalitě (bez chemie a umělých látek apod.) a jsou naprosté originály buď dle vašeho přání na zakázku nebo v "sériích" minimálního počtu (cca 3-5 ks z jedné látky), takže "takový ten super" budete mít jen vy...:-)

Vnitřní sypek je ze 100% bavlny nebo lnu. Horní povlak je v dekorech, které máme "vystavené" v sekci "zboží" nebo může byt vyroben na zakázku dle přání zákazníka.

Plníme mixem 50/50 pohankové a špaldové slupky - pohankové jsou trochu tvrdší, menší, ale na rozdíl od špaldových, které jsou sice měkčí, neztrácejí tolik objem. Čili kombinací těchto slupek dosáhneme, že je bolster krásně měkký, elastický a tvárný - velmi dobře se přizpůsobí tvaru vašeho těla, aniž by tolik ztrácel na objemu, jak čistě špaldový (ta pohanková část tam tvoří víceméně takový pevnější "stavební" prvek).

 

Špaldové slupky, stejně jako pohankové, velice dobře akumulují teplo - můžete je nahřát na sluníčku, v troubě nebo na topení a naakumulované teplo využít při bolestech břicha, menstruačních bolestech, bolestech hlavy, při zablokování páteře, krku, přinášejí úlevu při dně, revmatických bolestech končetin a kloubů, předcházejí tvorbě křečových žil; ... Nachlazené naopak pomáhají snížit horečku nebo ulevit od spálenin.

Zapínání bolsterů nabízíme buď z čelní strany na zavázku "typ na spacák" nebo zip podél celého bolsteru anebo dokola kolem "typ na konzervu".

Každý bolster je z kulaté horní strany opatřen vystuženým uchem pro snadnější přenos.

Pro zapínání používáme z bezpečnostních a estetických důvodů zipy s jezdci bez háčků - pro rozepínání stačí prsty/nehty chytit jezdec a pohodlně bolster rozepnout tahem. Samozřejmě není problém na přání zákazníka vložit jezdec s háčkem.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MamBaLu

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--